از نوزادی با هم باشند رفیق میشن اما بعدش دیگه خدا عالمه ..من خودم گربه داشتم البته ماده .تا به گربه ی دیگه آوردیم خونمون به ثانیه نکشید شروع کرد خط و نشون کشیدن برا قلمروش🤣🤣🤣
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
از نوزادی با هم باشند رفیق میشن اما بعدش دیگه خدا عالمه ..من خودم گربه داشتم البته ماده .تا به گربه ...
ای جاااانم😂😂😂منم هیمن فکرو میکنم چون الان عین سلطان تو خونه برا خودش میچرخه انگار اون صاحب خونست و ما مهمونش،😂😂😂😂حالا شوهرم گیر داده یه حیوون دیگم بیاریم تنها نباشه حوصلش سر میره میگم والا بخدا این عشق میکنه اگه یچی دیگه بایرم حسودی میکنه چون خیلیییم نازشو میکشم
تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .
ای جاااانم😂😂😂منم هیمن فکرو میکنم چون الان عین سلطان تو خونه برا خودش میچرخه انگار اون صاحب خونست ...
آره باوو .ول کنا .بگو همینجوری داره سلطنت میکنه ب.بگو دلت میخواد رو در و دیوار مبل و فرش و پشت لباسشویی و هر جا فکرشو کنی از لج کردن و قهر کردن و قلمرو نشون دادن بشاشه و برینه و خودت تمیزش کنی بسم الله 🤣🤣🤣🤣🥴🥴
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
واییی ینی واقعا میشاشه اگه یکی دیگه بیاریم؟؟نگوووووالا شاه پاشایی هست برا خودش بچم😍😍😍😁😁
آره بابا پس چی فکر کردی ..بزار همون شاه پاشا بمونه 🤣🤣