2777
2789
عنوان

ماهیانه ای‌که شوهرم بهم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 5792 بازدید | 215 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا حدایی الان چجوری هما خرجت با خودته با ۲۵۰ هم عشق و حال میکنی

یه بوت میخری 800 تومن ، دیگه هشت سال میپوشیش

یه پالتو میخری حداقل ادم پنج سال میپوشه

ماهی ادم کنار بزاره. پول عیدی وتولدشو جمع کنه میشه.

بهم میگه کلی لباس داری چقدر میخری باور کن نخریدم واسه پارسالن 

خب مال پارسال باشن... مگه بچه ای هر سال لباس میخری... من یه پالتو را سالها میپوشم تا وقتی سالمه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

خدا صبرت بده واقعا، زندگی باآدمای خسیس خیلی سخته، من شوهرم 7تومن درآمدشه، 4تومنشو اول ماه میریزه تو کارت من، 3تومنشم واسه خونه خرج میکنه، البته من خودمم شاغلم و بیشتر پولی که برام میریزه پس انداز میکنم واسه عوض کردن خونه یا ماشین، هرچند درآمدمون بااین اوضاع مملکت واقعا چیزی نیست و به جایی نمیرسه، اما خداروشکر راضی هستیم 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊

خیلی خوبه که ۶۰۰ میده بهت شوهر من ماهی ۵۰ تومن اونم بعد از کلی دعوا و جرو بحث رومم نمیشه بهش بگم بیشتر بده واقعا ۵۰ تومن هیچی نمیشه ن واسه پس انداز چیزی میشه ن واسه اینکه چیزی بخری