2777
2789
عنوان

راننده سرویس😐

360 بازدید | 18 پست

سلام دوستان مدرسه پسرم تا خونمون ۱۵دقیقه راهه با ماشین،حالا اول سال یه سرویس مدرسه تعیین کرد که اول ابان گفت استرس میگیرم و مریضم و دیگه نیومد یه خانومه رو گذاشتن جاش اونم الان زنگ زده میگه چپ کرده ماشینم نمیتونم بیام خودتون ببرید تا مدرسه راننده جدید پیدا کنه!

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسیرمون هم طوریه که تاکسی خور نیست حتما باید با اژانس ببرمش ،خدایا این چه وضعشه آخه😩

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

خودت ببر بیار امن ترم هست

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
تاکسی خطی اتوبوسی چیزی اون مسیر نیست ؟ 

نه طوریه که مثلا سه تا خط باید عوض کرد خیلی مسیر تاکسی خورش بده

مسیرمون هم طوریه که تاکسی خور نیست حتما باید با اژانس ببرمش ،خدایا این چه وضعشه آخه😩

وای 😬😬😬 خدا لعنتشون کنه ببین چطور خون به دلمون می کنن . عزیزم خودت نمی تونی ببری 

دوستای گل در خواست دوستی قبول نمی کنم 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
ازاین ببعدخودت بایدببریشوبیاریش☹

اخه بچه کوچیک دارم هوا هم سرده میترسم مریض بشه