2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم ي سوال ديگه گوشيتون تك سيمكارته يا دوسيمكارت

اسی این جعبه گوشی من وهمسرم که گفتم صبح میفرستم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
تک سیم کارت اپل اورجینال چیزی بنام دو سیمکارت نداره دو سیمکارتها هم مونتاژ یه کشور دیگن

رهاجان عکس جعبه گوشی خودموهمسرموببین فرستادم پست قبل👆پشت جعبه گوشی منllaروننوشته این یعنی فیکه؟؟؟؟

تک سیم کارت اپل اورجینال چیزی بنام دو سیمکارت نداره دو سیمکارتها هم مونتاژ یه کشور دیگن

اینم یه عکس ازنزدیک رهاجان ببین این فیکه

اینم یه عکس ازنزدیک رهاجان ببین این فیکه

بگم فیکه دلسردتون کنم کار درستی نیست ولی من چندین ساله که مدلای مختلف ایفون رو داشتم و دارم از اول بهم گفتن هر مدلی گرفتی lla باشه این درسته که الان ایفون رو چین میزنه lla یعنی خود کارخونه ایفون مستقیم رو ساختش نظارت داره

نه عزیزم نمیشه گفت فیکن lla از همشون معتبرتره

رهاجان البته یه چیزبگم این گوشی که من خریدم ازدوبی اوردن ممکنه به خاطراین باشه؟؟؟آخه میخوام بدونم اگه مشکل داره ببرم به فروشنده بگم اینهمه پول دادم یه وقت تقلبی نباشه.

بگم فیکه دلسردتون کنم کار درستی نیست ولی من چندین ساله که مدلای مختلف ایفون رو داشتم و دارم از اول ب ...

اینجوری که گفتین انگاری گول خوردم😔😔😔ازصبح توفکرم به خدادارم دیوونه میشم.به شوهرم گفتم میگه بریم چندجای دیگه ببینیم همین مدلواگه مشکل داشت به فروشنده بگیم دیگه😕

اینجوری که گفتین انگاری گول خوردم😔😔😔ازصبح توفکرم به خدادارم دیوونه میشم.به شوهرم گفتم میگه بریم چ ...

اره اینطوری بهتره از چندتا موبایل فروش دیگه بپرس و تحقیق کن ببخشید میتونم بپرسم چند خریدین؟

برای اطمینان هم تو خود گوشی قسمت setting بری بعد General رو بزنی در قسمت about باید با حرف M شروع بش ...

رهاجان اینوالان من برم توتنظیمات مشخص میشه؟؟؟؟

يا سيلور بگير يا گلد...غير اين دوتا بخرى بعد يه مدت پشيمون ميشى حالا اگه رنگ زرد دوست دارى بعدا كاور زرد ميندازى

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس