2777
2789

خوشحالید ک با همسرتون ازدواج کردید ؟ قبلا چه معیارایی تو ذهنتون بوده ک الان همسرتون داره یا کلا برعکس شده ؟

من خودم آره خداروشکر راضیم ، میتونستم از لحاظ مالی با یه ادم پولدار تر ک عاشقمم بود ازدواج کنم اما همسرمو خیلی دوس دارم اونم دوسم داره از لحاظ مالی هم متوسطه ، هرچند تو دوران مجردی همیشه دلم میخواست بعد ازدواج حسابی بریز و بپاش کنم بگردم سفر برم و .... ولی خب عشق است دیگر ... میاد معیاراتو میریزه به هم 😝 شماها چی ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که مجردم 

کلا معیار اصلیم اینه در کل ازدواج نکنم😐✋🏻

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

وااای خ زیاد، از امام رضا همسر خوب خواستم، ایشون عنایت کردن، فدای امامم بشم

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 

زیاد ن ولی عاشقششششمممم😍😍😍😍

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍

من معیارم اخلاق وپولداربودن بودکه رسیدم بهش ازازدواجمم راضیم .ولی همسرم یکمی دست بزن داره البته خیلی خیلی کم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

با یکی از اخلاقاش مشکل دارم

یعنی اذیتم میکرد ولی الان داره کم کم قلقش میاد دستم

بقیه چیزاش خوبه

و اینکه دوسش دارم

از لحاظ مالی تو مجردی اصن بهش فک نمیکردم ولی خداروشکر راضیم از شرایط

هرچند بقول شما ادم دوست داره راحتتر بتونه خرج کنه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷