خوشحالید ک با همسرتون ازدواج کردید ؟ قبلا چه معیارایی تو ذهنتون بوده ک الان همسرتون داره یا کلا برعکس شده ؟
من خودم آره خداروشکر راضیم ، میتونستم از لحاظ مالی با یه ادم پولدار تر ک عاشقمم بود ازدواج کنم اما همسرمو خیلی دوس دارم اونم دوسم داره از لحاظ مالی هم متوسطه ، هرچند تو دوران مجردی همیشه دلم میخواست بعد ازدواج حسابی بریز و بپاش کنم بگردم سفر برم و .... ولی خب عشق است دیگر ... میاد معیاراتو میریزه به هم 😝 شماها چی ؟
آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍
یعنی اذیتم میکرد ولی الان داره کم کم قلقش میاد دستم
بقیه چیزاش خوبه
و اینکه دوسش دارم
از لحاظ مالی تو مجردی اصن بهش فک نمیکردم ولی خداروشکر راضیم از شرایط
هرچند بقول شما ادم دوست داره راحتتر بتونه خرج کنه
❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤ (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷