2777
2789
عنوان

واکسن ۶ ماهگی

802 بازدید | 14 پست

سلام مامان های گل لطفا کمکم کنید

من شنبه واکسن ۶ ماهگی دخترم رو زدم تا الان که پنجشنبه اس مداوم‌تب داره و بیقراره و فقط جیغ میکشه نمیخوابه...استفراغ میکنه...دو بار دکترم بردم ولی میگن باید دوره اش طی شه

توروخدا بگید کسی بوده بچه اش مثل دخترم انقدر برای واکسن ۶ماهگی اذیت شده باشه

دلم‌ براش کباب شده

تبش همش ۳۸/۱ تا ۳۹ هستش...خیلی خوب پایین‌بیاد میشه ۳۷/۸

اون برا واکسن نیس.ویروس گرفته.ای جان بچه چه قد اذیت شده.پسر من ده ماهشه این ویروس لعنتی رو ‌گرفت اب شد.چهارشب تا ۳۹ درجخ و استفراغ و اسهال.اخر سرم زدم براش که یکم بچم سرحال شد

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی طول کشیده فوقش ی روز باشه.من ک دخترم برا ۶ماهگیش زیاد اذیت نشد چند ساعت فقط تبم داشت ی شب   ک  استامینوفن دادم پاشویه لش کردم خوب شد.جوراب و مرطوب کن با پیاز بزار کف پاش تا بیاد پایین جای واکسنو حوله گرم بزار

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

وگه استفراغ میکنه احتمالا ویروسه مواظب باش آب بدنش کم نشه.بهش مدام آب بده 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

فکر میکنم از واکسن نباشه چون واکسن ۶ ماهگی خیلیم اذیت نمیکنه فوقش یه روز

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

سلام عزیزم،پسر منم همه ی این علایمو داشت، استفراغ شدید داشت فقط دو یا سه هفته طول میکشه خوب بشه،امیدوارم هرچه زودتر خوب بشه گل دخترت😍😍😘😘😘

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

اون برا واکسن نیس.ویروس گرفته.ای جان بچه چه قد اذیت شده.پسر من ده ماهشه این ویروس لعنتی رو ‌گرفت اب ...

دقیقا منم همین رو میخاستم بگم 

بدنش ضعیف شده زود ببرینش دکتر  بدون هیچ وقت کشی

تانریم امودوم سنه باغلیدی...
واییییییی دو تا سه هفته؟؟؟ آب میشه بچم

آره میدونم متاسفانه پسرمم خیلی لاغر شد 😭ولی نگران نباش ان شالله به وزن سابقش برمیگرده

خوب براش چیکارا کردی؟ از واکسن بود؟

ظاهرا ویروس سرماخوردگی تو بدنش بوده واکسن و زدیم بدتر میشه،غذا نمیخورد منظورم فرنی و حریره بود،ولی بهش آب میدادم،کارخاصی نکردم فقط باید صبرمون زیاد باشه تا بگذره😭🥺

میخواستم‌ ببرم‌ بیمارستان علی اصغر دکتر الاغ دخترم گفت طبیعیه....خیلی میترسم😭😭😭

ببر 

دکتر گفته بچه شیر خوار آب بدنش نباید کم بشه 

تو رو خدا ببر خیلی خطرناکه

بهش آمپول میزنن 

دکتر شاید نمیدونسته که چن روز طول میکشه 

تانریم امودوم سنه باغلیدی...