2777
2789
عنوان

فقط عاشق ها 💞

491 بازدید | 66 پست

بیاید از رفتارای عاشقانه ی شوهرتون یا عشقتون بگید.

خسته شدم هر تاپیکی میری خیانت و بد اخلاقی و ایناس...

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدم میاد نی نی سایت افسرده میشه. همش درد وغم. 

اره واقعا کلافه شدم از دیروز اینقدر غمو غصه دیدم

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

یکی از رفتارای خوبش اینه که همیشه واسم گل میخره چون میدونه من خیلی علاقه دارم حتی شدههه یک شاخه اما میخره

مناسبتا امکان نداره یادش بره 

پارسال تولدم بود شب قبلش صبر کرد من بخوابم بعد با رژ لبم😐😐😐!!!!رو آینه میز آرایشم یه متن عاشقانه نوشت تا چند ماه آینه رو پاک نکردم دلم نمیومد😂😂😂

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
یکی از رفتارای خوبش اینه که همیشه واسم گل میخره چون میدونه من خیلی علاقه دارم حتی شدههه یک شاخه اما ...

خدا حفظتون کنه

امروز بعد 15 سال زندگی مشترک عاشقانه و شیرییییییین همسرم که عزیزترین چیزمه داره برای اولین بار تنهایی میره یه ماموریت 2 ماهه دارم دق میکنم ،اشک امونم نمیده ،تمام دیشبو تا صبح اشک ریختم دست خودم نیست ،خیلی داره بهمون سخت میگذره از همین الان 

برای آروم قرار گرفتن دعا کنید 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نمیدونم این رفتار شوهرم عاشقانه هست یا نه ولی براتون میگم .یه بار رفتیم نهار خونه مادرشوهر منم طبق معمول رفتم ظرف بشورم یه دفعه از جاش بلند شد دستمو گرفت جلو مادر و خواهرش گفت چرا هر دفعه تو میشوری ؟نمیخواد بشوری .بعدم بردم تو اتاق خوابیدیم.خییییییلی ذوق کردم 

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
رفتارهای عاشقانه عشقم فقط تو دوران دوستی بود😩

چرا تو این رفتارارو یاد اوری نمیکنی بهش

نمیدونم این رفتار شوهرم عاشقانه هست یا نه ولی براتون میگم .یه بار رفتیم نهار خونه مادرشوهر منم طبق م ...

افرین خوبه که پشتیبانی تورو میکنه

امروز بعد 15 سال زندگی مشترک عاشقانه و شیرییییییین همسرم که عزیزترین چیزمه داره برای اولین بار ...

عزیزه دلم انشالله به سلامتی برمیگرده