2777
2789
عنوان

خانم ها لطفا بیاین تستمو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم تاپیکت ترکید خیلی حیفم اومد تایپ کردم نفرستم😊

اینا بودش

//

چندتا مورد الان که وضع خودتون خوبه میشه با فکر خوب اقتصادی داشتن هم آینده خوبی داشت برا بچه ها

براشون بیمه عمر بریز دیدم داداشم اینا برا پسرشون میریزن..خودشونم علاوه بر بیمه کاری بیمه عمر کردند که تو اینده خدایی نکرده اگرچیزی شد به بچه شون پول میدن ..

این از این..

یه چیز دیگه ام تا میتونید پول دستتون اومد زمین و این چیزا بخرید به درد میخوره.

خودشونم از اول کاری بار بیارید و صاحب فکر

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
دیدم تاپیکت ترکید خیلی حیفم اومد تایپ کردم نفرستم😊 اینا بودش // چندتا مورد الان که وضع خودتون خو ...

منکه چیز خاصی نگفتم فقط نگران آینده بودم اونم برای بچه هام ممنون عزیزم بچه هام از بدو تولد بیمه عمر شدن دوتاشون ولی خیلی فکرم مشغولشونه دیشب شوهرم یه طوری بود ما عاشق بچه ایم و خانواده بزرگ در آینده میتونیم به بچه هامون خونه بدیم و نهایتش میتونن مغازه پدرشونم بچرخونن اما شوهرم دیشب میگفت تو هنوز رو حرفت هستی برای اومدن بچه جدید؟یه طوری شدم شوهرمم خیلی گرفته و ناراحت بود