2777
2789
عنوان

خانم های نازنین

56 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من تو۱۵هفته و ۵روز رفتم سونو گفت بچت  دختره 

بعدا تو سونو نوشته قرار جنین در حال حاضر متغیر می باشد 

یعنی چی بنظرتون ؟

ممکنه بچم پسر باشه اشتباه کرده باشن؟؟

میخام برم سونو آنومالی ۲هفته دیگ

یعنی وضعیتش

که سفالیک یا بریچ

به جنسیت ربطی نداره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من سونو 15هفته بهش درست گفته بود 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بارداری اولم هم درس گفتن  اما ی دختر ناز دارم  شوهرمینا دلشون پسر میخاد

عزیزم ول کن این تفکراتو یعنی چی دلشون پسر میخواد مگه سفارشیه یا خریدنیه😐هرچی خدا بده سالم باشه همون خوبه دخترتم خواهردار میشه به درد هم میخورن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
عزیزم ول کن این تفکراتو یعنی چی دلشون پسر میخواد مگه سفارشیه یا خریدنیه😐هرچی خدا بده سالم باشه همون ...

اره عزیزم من ک وااسم هیییچی فرقی نداره 

دختر بهتر 

اما کاشکی اونا این فرهنگو نداشتن😔

اره عزیزم من ک وااسم هیییچی فرقی نداره  دختر بهتر  اما کاشکی اونا این فرهنگو نداشتن😔

اصلا برات مهم نباشه اینقدر خوشحال باش جلوشون و قربون صدقه دخترت برو جلوشون بگو خداروشکر دو تا همدم و دلسوز دارم که وقت پیری ولم نکنن برن بگو خدا هر چی دختر بهم بده کمه برام اینا رو جلوشون بگو اصلا یوقت فکرنکنن ناراحتی فرهنگشونم برا خودشون نگه دارن اصلا اهمیت نده