2777
2789

من زياد به جادو جنبل اعتقادي ندارم يعني دشمن و از اين حرفها دورم نميبينم شايدم دارم و خبر ندارم اما شوهرم چون خيلي مرد خوبيه خانومها خيلي دوست دارن دور و برش باشن ولي اون رو نميده و خيلي رك بهشون يه چيزايي ميگه كه طرف حواسش باشه اماااااااا ما بعد اين همه سال عشق و عاشقي و بميرم برات و فدات بشم يكم به مشكل خورديم طوري كه شوهرم سر كوچكترين موضوع قاطي ميكنه و اختلاف ميفته اصلا اين كه واسه من غش ميكرد حالا اين رفتاراش خيلي غير عاديه مطمئنم هستم كه كسي تو زندگيمون نيست ولي شك كردم كه نكنه يكي از روي حسادت يكاري كرده رابطه ما بهم بخوره ؟؟؟؟؟

حالا نميدونم چيكار بايد بكنم يه چند نفري هستن كه از حسادت زندگي ما دارن دق ميكنن اتفاقا اهل اينكاراي جادو جنبلم هستن 

تو رو خدا راهنمايي كنين من چيكار كنم من سه چها روز ديگه ميام ايران كسي رو ميشناسين تو تهران كه برم پيشش فقط آدم مطمئن و قابل اعتمادي باشه پولكيم نباشه .

وااااااا ملت خل شدن 

کمتربیای نینیسایت تاپیکای جادووخیانتو بخونی  شوهرتم خوب میشه 

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معوذتین بخون گلم.(ناس و فلق)

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

خودت یه دعا از نت پیدا کن و بخون.به خدا توکل کن.آدما اکه کاری لز دستشون بر بیاد واسه خودشون میکنن.

به تاپیک جهازم سر بزنین خواااااهشاااا.امیدوارم بتونیم واسه یه کار خوب هم،چشم و هم چشمی کنیم.

خب خودتم ک اعتقاد داری با این اوصاف و دنبال آدرسی. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊