2777
2789
عنوان

سقط بچه ۸ هفته ای

6222 بازدید | 29 پست

خواهرم از ازدواج دومش تو سن ۳۴ سالگی باردار شده ۸ هفتشه و قلب بچه نمیزنه

گفتن باید سقط کنه

باید خونگی ضعفرونی چیزی بخوره ک بیفته ب خون ریزی 

ولی اینطوری نشده و حالش بد 

حالا باید چیکار کنه ؟؟؟؟

ماهم تجربه زیادی نداریم

میترسیم بپه بزرگتر بشه و اذیت بشه

لطفا راهنمایی کنیدددد

ملکه زندگیشم...👸🤴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یازده هفتم بود رفتم بیمارستان قرص بهم دادن

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

اگر قلب بچه نمیزنه سونو هاشو ببره دکتر خود دکتر واسش شیاف مینویسه من هفته پیش همین اتفاق واسم افتاد دولتی تهیه کردم 

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
اگه قلب نداره خودش تا چندروز دیگه خونریزی میکنه سقط میشه

نه من هیچ خونریزی نداشتم باید دکتر شیاف بده تا عفونت نکنه

اگر گفتن قلب نداره و باید سقط بشه همون دکتر دارو میده برای سقطش.

گفته اگ ما سقط کنیم ۳ تومن ولی بیفته ب خون ریزی میبرن بیمارستان...

ملکه زندگیشم...👸🤴

منم طبیعی سقط کردم زعفرون و گل گاو زبون زیاد بهش بدید فقط و فقط تو خونه طناب بزنه و از پله بپره هی .ولی شدید درد داره خدا کمکش کنه خیلی سخته موقع خونریزی شکم و کمرش رو کیسه آب گرم بزارید افتاد یادم اون روزای سخت حالم بد شد زره برنگرده😥😥

عشق من آقا طاهر و باباش
اگه قلب نداره خودش تا چندروز دیگه خونریزی میکنه سقط میشه

اخه الان ۸ هفتشه

ی چند روزم شاید بیشتر...

لرز داره دلپیچه داره...

مامانم پیششه 

بیمارستان سرم میزنن ولی دارو چیزی نداده دکتر خودش

ملکه زندگیشم...👸🤴
گفته اگ ما سقط کنیم ۳ تومن ولی بیفته ب خون ریزی میبرن بیمارستان...

وا چه چرتی گفته مگه غیر قانونی میخواد سقط کنه بره پیش یه دکتر دیگه وقتی بچه قلب نداره اجازه نمیدن تو شکمش بمونه