2777
2789
عنوان

سقط بچه ۸ هفته ای

| مشاهده متن کامل بحث + 6222 بازدید | 29 پست
گفته اگ ما سقط کنیم ۳ تومن ولی بیفته ب خون ریزی میبرن بیمارستان...

وا.. چه حرفا. مگه میخواد غیر قانونی سقط کنه آخه؟

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
گفته اگ ما سقط کنیم ۳ تومن ولی بیفته ب خون ریزی میبرن بیمارستان...

ببین اینایی که بت گفتم رو انجام بدین یک روزه میوفته خونریزی مظمین باش.همش زعفرو و گل گاوزبون دم کنید و بدید و بپر بپ  کنه هی قبلش یه چند ساعت عین درد پریود درد میکشه بعد یهو فشار بش میاد و میره دسشویی خودش خود به خود میوفته فقط حواستون باشه دو تیکه باید ازش بیوفته جفت هم هست اونم باید بیوفته وگرنه اگه جفت بمونه همش خونریزی شدید داره اصلا تا یک هفته زعفرون و گل گاو زبون رو قطع نکنید تا کلا همه چیش خارج شه

عشق من آقا طاهر و باباش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه الان ۸ هفتشه ی چند روزم شاید بیشتر... لرز داره دلپیچه داره... مامانم پیششه  بیمارستان س ...

تخم شوید خیییلی گرمه اونو دم کنید بهش بدین قبلش از چندنفر بپرس دربارش البته 

من واسه پریود تخم شوید و تخم هویج دم میکردم میخوردم پریود شم

👪
وا چه چرتی گفته مگه غیر قانونی میخواد سقط کنه بره پیش یه دکتر دیگه وقتی بچه قلب نداره اجازه نمیدن تو ...

ن بابا چیش غیر قانونی 

چ میدونم والا اون قرصاییم ک برا سقط 

میگن باید اشنا داشته باشی تا بدن ب همه نمیدن و...

ملکه زندگیشم...👸🤴
ببین اینایی که بت گفتم رو انجام بدین یک روزه میوفته خونریزی مظمین باش.همش زعفرو و گل گاوزبون دم کنید ...

باشه  ممنونممم 

ولی خواهرمم خیلی عجول 

اصلا حرف گوش نمیده هی غصه میخوره با اینک اولین تجربشو

حالا کی بهش بفهمونه باید طناب بزنه...

ملکه زندگیشم...👸🤴
باشه  ممنونممم  ولی خواهرمم خیلی عجول  اصلا حرف گوش نمیده هی غصه میخوره با اینک اول ...

منم خییلی داغون بودم فکر میکردم هیچوقت بچه دار نمیشم و...ولی دلداریش بدید خیلی سخته درکش میکنم

عشق من آقا طاهر و باباش
ن بابا چیش غیر قانونی  چ میدونم والا اون قرصاییم ک برا سقط  میگن باید اشنا داشته باشی تا ...

همچین چیزی امکان نداره وقتی سونو تشخیص بده جنین قلب نداره دکتر تو دفترچه شیاف مینویسه و بهت داروخانه معرفی میکنه سونو و دفترچه ارو میبری و بهت دارو میدن من با 75 هزلر تومن شیاف گرفتم همین هفته پیش کدوم شهری 

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
همچین چیزی امکان نداره وقتی سونو تشخیص بده جنین قلب نداره دکتر تو دفترچه شیاف مینویسه و بهت داروخانه ...

دزفول 

خواهرمه من نیستم

گفته بهش برو خونه با زعفرون و ... سقط کن 

حالا با پارتی و آشنا قرار براش همو قرصا بگیریم

ملکه زندگیشم...👸🤴
دزفول  خواهرمه من نیستم گفته بهش برو خونه با زعفرون و ... سقط کن  حالا با پارتی و آشنا ...

بابا نکن اینکارو من اهوازم اگر میتونید بیاریش اهواز من رفتم پیش دکتر موری واسم شیاف دولتی نوشت سونوهاشم بیاره 

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
بابا نکن اینکارو من اهوازم اگر میتونید بیاریش اهواز من رفتم پیش دکتر موری واسم شیاف دولتی نوشت سونوه ...

دیگ اذیت بود بابام با کلی اشنا بازی و بگیم اورژانسی انگار براش پیدا کرده همون گنجویان 

امروز صب رفتن ببینیم چ میشه...☹

ملکه زندگیشم...👸🤴