2821
2789
عنوان

شما هم اینجوری هستین؟

124 بازدید | 11 پست

لحن پیام ها رو با لهجه طرف میخونین؟ مثلا من استاتر بگه اهل مشهده همه متنشو با یه صدای خاصی با لهجه مشهدی تو ذهنم خونده میشه خندم میگیره ... شما هم مث منین؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب خداروشکر فهمیدم ادم خاصی ام😎

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

اره من تازه استیکرم میفرستم قیافم ناخوداگاه شبیه اون میشه😂

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
منم مثل شمام با لهجه میخونم

عه خوبی دکتر جانا

اره من تازه استیکرم میفرستم قیافم ناخوداگاه شبیه اون میشه😂

😂😂 

سلام آره خوبم جونم؟

هیچی عزیزم😊😄

2825
2823
2791
2779
2792