2777
2789

البته اونا که کاملا سالمند و خطر سقط ندارن لطفا

بچه ها از هفته ۳۷هرروز یا یه روز نه یه روز ۳لیوان جوشانده مخلوط تخم شیوید و رازیانه روزی که دردت گرفت مدام بخورش زعفرون نخورید فقط مال خود لحظه درده که پرزور میکنه اگه زود خوردید میفتید روخونریزی بچه که دنیا اومد ازبس رازیانه و شیوید خوردید چنان آغوزی میدید به بچه که ازین میدید اون یه سینه رگ میکنه به رنگ زرد 

واااای که چ خوبه روز اول آغوز داشته باشی

خداشاهده طرف تا ۳ چهار روز یه قطره هم نداشته

راستی کاکا ئو بخورید تو دردا و موز زور دار میشید گشنگیتونم برطرف میشه در ضمن تو زایمان چنان لرزی میگیردتون که تا اخر بهتون میمونه بخصوص تو این دوفصل پتو ببرید باخودتون 

اگه یه کباب کوبیده هم  تو گشنگیاتون سفارش بدید شوهره بخره بیاره بعد که بچه دنیا اومد سینتون پر آغوز مقوی میشه

اینا تجارب خودم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه چیز بگم موقعی که یکم دردتون گرفت بیمارستان نرید برید قشنگ یه اناناس بخرید بخورید بعد برید بیم ...

ببخشید آنانس چکارمیکنه

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

تخم شیوید و رازیانه نمیدونم کارش چیه که دردا سریع میشه اما دردناک نیست بخدا باورتون نمیشه تخم شیوید شدت درد رو کم میکنه تو یک ساعت بچم اومد دنیا بدون درد اوج دردام ۱ربع بود

من معدم باهام کار نداشته باشه هیچی نمیخام. از بس شبانه روز میسوزه کلافم

راستی موز هم براسوزش معده خوبه هم ازبس موز خوردم بچم زردی نگرفت اخه تو یونان برازردی موز میخورند

فقط ی چیزیو متوجه نشدم؛از هفته ی ۳۷ هر روز و روزی س بار جوشونده ی تخم شوید با عرق رازیانه بخوریم؟

یا روزی ی بار؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
ببخشید آنانس چکارمیکنه

کمک میکنه دردا شروع بشه 

من من ده ساعت با امپول فشار درد نداشتم و دهانه رحمم باز نمیشد حدا خیر یه پرستار بده به مادر گفت اناناس و هلو بهش بده درداش شروع بشه من دوازده و نیم اناناس خوردم با دوتا هلو انجیری دو رب کم دردایه خودم شروع شد

هفت و رب صبح هم زایمان کردم