اسم همسرم علیرضا اسم خودم ندا اسم فرزندهای اینده ام نازنین زهرا و محمدطاها
انشالله به زودی دامنت سبز بشه
عزیزم حالتو درک میکنم منم ۴سال منتظر بودم
ولی الان ی اختلافی پیش اومده بینمون دعا کن برام رابطمون درست بشه🙏😔حالم خیلی بده
در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤ لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم
انشالله به زودی دامنت سبز بشه عزیزم حالتو درک میکنم منم ۴سال منتظر بودم ولی الان ی اخت ...
عزیزم انشاءالله مشکلتون حل بشه و زندگیتون به همون گرما و شادابی که دوست داری بشه ♥️♥️♥️
فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم انشاءالله مشکلتون حل بشه و زندگیتون به همون گرما و شادابی که دوست داری بشه ♥️♥️♥️
انشالله
ممنون عزیزم
در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤ لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم