2777
2789
عنوان

خانمای باردار

115 بازدید | 19 پست

پشت پاهام ورم داره. مخصوصا پای چپم. استراحت میکنم ورم پای راستم میخوابه ولی چپ دایم داره و یه قسمتش مخصوصا فشار میدم خیلی دردر داره. انگار روش همش سر هست و مثل حالت خواب رفتنه. شما هم اینطور هستید؟ دردش طبیعیه؟ راستم درد نداره اصلا. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینقدر دوست دارم وقتی میگین خانمای باردار منم بیام تو تاپیکا😍 ولی نی نی ندارم خیلی وقته منتظرم😭😰

ولی همیشه تاپیکاتونو میخونم 😁

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
پاهام و دستام مرتب خواب میره ، امشب از پشت کمرم تا نوک پای چپم یه درد عجیب گرفته نمیدونم چرا خیلی د ...

منم روی پا زیاد می ایستم از کمرم تا پام یه رگ کشیده میشه

بیشتر استراحت کن

اینقدر دوست دارم وقتی میگین خانمای باردار منم بیام تو تاپیکا😍 ولی نی نی ندارم خیلی وقته منتظرم😭😰 ...

ایشالا به زودی زود قسمتت میشه

منم اولی دو سال بارداریم طول کشید

برو دکتر  فشارت بالا نیست؟

نه ده هست همیشه

بارداری اولم هم ورم داشتم ولی درد و سر نداشت

درد و سر بودنش نمیدونم از چیه

چپم هم نمیخوابه اصلا

مثه بادکنک شده خخخخ

نه ده هست همیشه بارداری اولم هم ورم داشتم ولی درد و سر نداشت درد و سر بودنش نمیدونم از چیه چپم ...

الان که ورم کرده فشار گرفتی؟حتما بگیر چون اگه فشار بالا باشه میتونه خطرناک باشه البته ورم پا شایع تو بارداری دست و صورت باشه و فشار بالا باشه علائم مسمویت بارداریه

الان که ورم کرده فشار گرفتی؟حتما بگیر چون اگه فشار بالا باشه میتونه خطرناک باشه البته ورم پا شایع تو ...

ورم و یک ماهی میشه دارم. دکتر هر ماه میگیره ده بالاتر نیستش.