2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکارانی

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

اينقدر هوس سبزي پلو با ماهي، پيتزا، فلافل، قورمه سبزي كردم كه حد نداره😢لعنت به رژيم كه تا جوونم نميتونم بخورم چندسال ديگه هم كه سنم بره بالا انواع و اقسام دردارو ميگيرمو دكتر منع ميكنه😔😔😔چه فايده اين زندگيه كوفتي

خداياشكرت....❤️ 
خورشت کرفس

با دستور شما درست میکنم عالی میشه واقعا ممنون ازت دوستم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
منم فقط سوپ گذاشتم

خوب بسته دیگه چی میخوای بزاری 

اتفاقا منم جو خیس کردم فردا بزارم خیلی هوس کردم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
اينقدر هوس سبزي پلو با ماهي، پيتزا، فلافل، قورمه سبزي كردم كه حد نداره😢لعنت به رژيم كه تا جوونم نمي ...

منم تو رژیمم بخور اما کم چرا خودتو منع میکنی 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪