2777
2789

بچه هامیخام برم واسه غربالگری اولا دنبال یه جام ک بیمه قبول کنه و خوب هم باشه دوما مراحلش چجوریه میشه بگید من خودم پردیسم ولی نمیدونم کجاخوبه

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.

منم پردیسم 

دنبال یه دکتر خوبم شما کجا میری دکتر؟!

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پردیسم  دنبال یه دکتر خوبم شما کجا میری دکتر؟!

سلام گلم من خونم اصفهانه اما اومدم پیش مامانم یه دکترخوب وباتجربه توبومهن هست خداوردی لیسانسیه اس اماخیلی تجربه داره دکترعرب هم هست دکترعرب هم خیلی تعریفشوشنیدم 

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
اول سونو میدی باجوابش همون روز نهایت فرداش میری از خون. واسه خون من رفتم مرکز نیلو مخصوص غربالگریه

یعنی میشه سونورو یه جابدی خونو یه جادیگ؟

سلام گلم من خونم اصفهانه اما اومدم پیش مامانم یه دکترخوب وباتجربه توبومهن هست خداوردی لیسانسیه اس ام ...

خدارودی که تعریفش و شنیده ام ولی هر چی میگردم مطبشو پیدا نمی کنم 

میرفتم پیش سیما سجادیان دکتر خوبیه ولی اصلا مطب پیداش نمی کنی دیر میاد زود می‌ره😒

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

یعنی میشه سونورو یه جابدی خونو یه جادیگ؟

اره فکر کنم بشه اصلا فکر کنم دوجایی متفاوت باید بدی 

منم پردیسم  دنبال یه دکتر خوبم شما کجا میری دکتر؟!

اشاب گفتم خداوردی رودهنه

اشاب گفتم خداوردی رودهنه

خب کجای رو دهنه 

خدارودی که تعریفش و شنیده ام ولی هر چی میگردم مطبشو پیدا نمی کنم  میرفتم پیش سیما سجادیان دکتر ...

خداخیرش بده من توهشت هفته خیلی ترسیده بودم آب ازم رفت فک کدم کیسه آبمه رفتم پیشش هرجامیرفتم میگفتم ضربان قلبو زیر۱۶هفته نمیشه گوش داد ولی اون بادستگاه گوش دادخیالموراحت کرد بعدم معاینم کرد گفت اون آب ازعفونت بوده نصف یه متخصص دستمزدمیگیره سیده دستش خوبه

سونو را من رایگان رفتم ان تی تو بیمارستان شوهرم کادر بیمارستانه.ولی ازمایش خون ۱۳۸ هزار تومن مطب خصوصی.اصلا ازمایش با بیمه نداریم 

عشقی نبود و نخواهد بود هر عشقی هم قیمتی داره 
خب کجای رو دهنه 

بقل بانک تجارت ساختمان دادگاه حل اختلاف همکف