الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام گلم من خونم اصفهانه اما اومدم پیش مامانم یه دکترخوب وباتجربه توبومهن هست خداوردی لیسانسیه اس اماخیلی تجربه داره دکترعرب هم هست دکترعرب هم خیلی تعریفشوشنیدم
انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
خدارودی که تعریفش و شنیده ام ولی هر چی میگردم مطبشو پیدا نمی کنم میرفتم پیش سیما سجادیان دکتر ...
خداخیرش بده من توهشت هفته خیلی ترسیده بودم آب ازم رفت فک کدم کیسه آبمه رفتم پیشش هرجامیرفتم میگفتم ضربان قلبو زیر۱۶هفته نمیشه گوش داد ولی اون بادستگاه گوش دادخیالموراحت کرد بعدم معاینم کرد گفت اون آب ازعفونت بوده نصف یه متخصص دستمزدمیگیره سیده دستش خوبه
انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.