2777
2789
عنوان

باردارای خوچل یه دقه تشریف بیارید😎

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 23 پست
سونو را من رایگان رفتم ان تی تو بیمارستان شوهرم کادر بیمارستانه.ولی ازمایش خون ۱۳۸ هزار تومن مطب خصو ...

بیمارستانا همشون انجام میدن؟خونوکجارفتی خوب بود؟

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
بقل بانک تجارت ساختمان دادگاه حل اختلاف همکف

آها ممنون عزیزم 😘😘😘 ایشالا که نی نی و صیحیح و سالم بغل بگیریش 😍

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم اگه ميخواي بيمه استفاده كني نبايد بري پيش ماما 

راس میگی؟

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
آها ممنون عزیزم 😘😘😘 ایشالا که نی نی و صیحیح و سالم بغل بگیریش 😍

خواهش گلم همچنین

بیمارستانا همشون انجام میدن؟خونوکجارفتی خوب بود؟

اره ان تی تو سونو بیمارستان است .من اهل ارومیه هستم .خون را رفتم خصوصی بیمارستان قبول نمیکنه که یعنی نبود خون ازاده.ولی ان تی تو همه بیمارستان ها است مطمعنم ما در بک شهر کوچک هستیم ان تی داره اونجا به اون بزرگی نداشته باشع

عشقی نبود و نخواهد بود هر عشقی هم قیمتی داره 
اره ان تی تو سونو بیمارستان است .من اهل ارومیه هستم .خون را رفتم خصوصی بیمارستان قبول نمیکنه که یعنی ...

دستت درد نکنه

اوا ببر متخصص بنویسه بعد .متخصص ننویسه قبول نیست.متخصص بیمارستان

باشه مرسی