2777
2789
شوهرم خیلی دختر دوس داره خودمم

میدونم اما هرچی خدا صلاح بدونه برامون  بهتره

احتمال بده بری سونو و بگن پسر لابد میخوای بشینی حرص بخوری با حال بد اون جنین بیچارم اذیت کنی 

یکم واقع بین تر تصمیم بگیرید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم بهت بگم خییییلی سختههههههه

اگه آمادگی داری بیار

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
از  نظر من زوده،نمی دونم چرا دلم برای بچه های کوچولو میسوزه بچه ی دوم بعدشون زود میاد

پسر من هفت سالشه 

دخترم دوماهش

بازم برا پسرم دلم میسوزه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
نه اصلا سالم باشه باقیش مهم نیس

خب پس اوکیه😍

من یه دختر دوساله داشتم با همسر تصمیم به دومی گرفتیم 

دختر شدهمسر یکم پکرشد پسر میخواست تنوع بشه اما دلش نمیومد حتی به زبون بیاره دوسشون داریم اتفاقا دومیمون خیلی بچه راحتیه و زندگیمونو خیلی اروم و زیبا کرده

باید در نظر گرفت که بچه ۷ سسالگی میره اول دبستان و اون موقعه باید بچه دوم یا از اب و گل دراوند ...

نظرات مختلفه .من به امید خدا اگه اقدام کنم و خدا بخواد تا پسرم‌بره کلاس اول بچه دوم یک ساله اس و و نگه داشتنش سخت نیس. الان بچه برادرم فاصله هاشون کمه و دومی رسیدگی می خواد و اولی یکم سخته براش مدرسه. 

از چه لحاظ سخته؟؟

از همه لحاظ 

اولی توجه میخواد

دومی مراقبت 

اولی بازی میخواد

دومی رسیدگی

کولیک و رفلاکس و یبوست و فلان و بهمان رو هم اضافه کن