2777
2789
منم توی شهر خودمون چون بیمارستان دولتی بوددکتر زیر میزی قبول نکرد برای سز برای دومی میرم مشهد سز می ...

اگه اولی طبیعی باشه دومی رو هم طبیعی کنین حیفه شکمتون خط میفته بعدش میتونیم عمل زیبایی کنین برا واژن

اگه اولی طبیعی باشه دومی رو هم طبیعی کنین حیفه شکمتون خط میفته بعدش میتونیم عمل زیبایی کنین برا واژن

من افسردگی شدید داشتم الان دوباره دارم افسرده میشم اگ بفهمم حاملم ک دیوونه میشم روزی ولی اگرم بشم فقط سز

دیگه تن ب اون کابوس طبیعی نمیدم

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دیگه سر دخترم ک گ ش ا د نشدم پس بهتره ریسک نکنم اصولا بعد دومی خیلیا گ ش ا د میشن

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

پسر من هفت سالشه  دخترم دوماهش بازم برا پسرم دلم میسوزه

اره خیلی گناه دارن ،من برای همین دخترم ۹ ساله بود دومی واوردم، هم‌خودم‌فهمیدم‌چی به چیه از تمام‌لحظات جفت شون‌لذت بردم ،هم دخترم کلاس اول و دوم که خیلی حساسه و نیازه داره به حمایت گذرونده بود کامل مستقل بود تو همه چی،خودش درس میخوند برنامه آماده میکرد، با سرویس میرفت تازه کلی هم‌کمک من بود   

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌