2777
2789

سلام

خانوما من متولد 72وشوهرم68. فرزند آخر خانواده ست. پدرش 17سال پیش فوت شده. ی خواهرشوهردارم که متولد74 هس. به شدت وابسته به شوهرمه. اونو جای پدر میدونه. مادرشوهرم هم شدیدا به شوهرم وابسته ست. شوهرم اولویت  زندگیمون براش اونا هستن. 3 ماهه ازدواج کردیم. هر کاری ازش میخام انجام نمیده. همش میگه یادم رف. حواسم نبود. پشت گوش میندازه. ولی مادرش هر کاری داره مو به مو انجام میده. اعتقادشم اینه مادر در رحمت الهیه. هرکاری میکنم خیرش میاد تو زندگیم. ولی یکی نیس بهش بگه پس چرا ازدواج کردی!!!

هر جوری باهاش حرف زدم بدتر شده که بهتر نشده.

خانومای باتجربه راهنماییم کنید چیکار کنم شوهرم توجهش به زندگی خودمون باشه؟ معرض توجهش من باشم نه خانوادش؟!!!خسته ام

هفته پیش دعوامون شد. و بهم گف میخام ازت متارکه کنم.

ولی صبح پاشد گف داشتم امتحانت میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شرایط خانواده مشخصه که چنین وابستگی هایی وجود داره ازدواج با تک پسری که پدرش فوت شده بشدت سخته و هر خانمی از عهدش برنمیاد

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

کم کم بهتر میشه مطططططططمئنم

ولی فکر نکن دیگه اونارو نادیده میگیره

همیشه گاهی این مشکل بازم تو زندگیت سرباز میکنه و دیگه شدتش کمتره

منم دقیییییییقا مثل شماست اوضاعم

فقط ده ساله ازدواج کردم و انقدر نشغول خودمون و بچه ها هستیم که کمتر وقتی برای دیگران میمونه

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)

اولویت اول باید زن و زندگی خودش باشه بعد خانوادش اگه نفقت نمیده تهدیدش کن بگو شکایت میکنم 

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
تورو خدا ولش کن اینجور مردا ادمو پیرمیکنن. تاکی میخای اخه با یه همچین مردی بسازی خیلی سخته 😭😭😭

نگو توروخدا

مگه الکیه

صحبت یه زندگیه که با هزار امید و آرزو بنا شده خانمی

مشغولیتهای زندگیشون که زیاد شه بهترتر میشه اوضاع

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)