2777
2789
عنوان

به نظرتون به خواهر همسرم چیزی بگم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 44 پست
مهم اینه تو شناسنامه هلما نوشته شده.  احتمالا این خانوم کیبوردش خرابه "ه" نمینویسه😅یا شایدم ا ...

نه واقعا تو روم گفته دوست داره اونطور بنویسه

سر حرص دادن من اینطور میکنه

تا الان بیخیال بودم. واقعا باید همینطور بیخیالی طی کنم انگاری

🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممکنه بریزن سرم ولی خوب میگم: ما ایرانیا n درصدمون ،بیماریم و خودمم شامل همون n درصدم .. درگیر بغض ...

نه عزیزم اصلا اینجوری نیست.بیخودی به خودت تلقین نکن

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم

همکارم و خانم همسایه که آدمای خوبی هستن و مثلا خیلی هم به روز و اجتماعی هستن اسم دخترمو شکسته صدا میکنن واسم خیلی عجیبه ولی چون شاید دو یا 3 ماه یبار ببینمشون چیزی نمیگم 

من فکر میکنم الان دیگه همه فهمیدن نباید اسم هیچ بچه ای رو شکسته صدا کنی 

منم اسم بچم مهرسام هستش مادر شوهرم بش میگفت میثم یعنی هربار میگفت میگفتم بزنم فکشو بدوزم 😤الان بهتر ...

خب عزیزم عمدا نمیگفته که شاید زبونش نمیچرخیده

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

اتفاقا امروز توي يه پيج نام تفاوتش رو متوجه شدم يه پست توي اينستا بذار عزيزم تفاوتش رو توضيح بده 😁

هلما به آلمانی فرشته محافظ هم معنا میده

من یه دوست دارم آلمان زندگی میکنه با هم باردار بودیم و با هم اسم بچه هامونو هلما گذاشتیم

🍃