2777
2789
عنوان

به نظرتون به خواهر همسرم چیزی بگم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 44 پست
هلما ستاره درخشان حلما بانوی صبور

چه اسم قشنگی!!  هر دو معنی قشنگن!!

چه عیبی داره که اینجوری صدا کنه؟ اونم عمه اشه!  چه خوبه که مدام به یاد و فکر بچه ات هست!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
خب عزیزم عمدا نمیگفته که شاید زبونش نمیچرخیده

وای نبخدا اوایل میگفت مرسام بعد دیدم خانم عادت کرده بگه میثم منم گفتم این اسم روش نزارن ملت عادت کنن بگن بهش میثم یکی دوبار صدامو عین بچه کردم گفتم مامانبزرگ من مهرسام هستم 😁😂دیدم مادر شوهرم شعور داره بعد اون دیگه گفت مرسام 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطمه

توهم بنویس قاطی  ، اگرم گفت این چیه بگو یه نقطه اصافه شده مث یه خال چقدم بهت میاد  

خدایا به حق بزرگواری و بخشش خودت درهای رحمت رو به روی ما بندگان خطاکارت باز کن که جز تو پناهی نداریم .
چه اسم قشنگی!!  هر دو معنی قشنگن!! چه عیبی داره که اینجوری صدا کنه؟ اونم عمه اشه!  چه خوب ...

بحث قشنگ بودن یا نبودن نیست. 

باید به انتخاب ما احترام بذاره نه اینکه خودش برا بچمون اسم بذاره

🍃
بحث قشنگ بودن یا نبودن نیست.  باید به انتخاب ما احترام بذاره نه اینکه خودش برا بچمون اسم بذاره

زیاد سخت نگیر!!  نوبت اونم میرسه!!!  احتمال زیاد هنوز بچه نداره؟؟؟!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
زیاد سخت نگیر!!  نوبت اونم میرسه!!!  احتمال زیاد هنوز بچه نداره؟؟؟!!

اره اتفاقا باردارهست و قراره اسم دخترشو مها بذاره. ولی من هیچوقت به خودم اجازه نمیدم بچشو محا خطاب کنم. چون واقعا کار درستی نیست

🍃
هلما به آلمانی فرشته محافظ هم معنا میده من یه دوست دارم آلمان زندگی میکنه با هم باردار بودیم و با ه ...

واي منم يه دوست دارم به نام غزاله

آلمان زندگي ميكنه

چند وقت پيش دخترش به دنيا اومده اسمشو گذاشته هلما

مليكا هستم🥰
اره اتفاقا باردارهست و قراره اسم دخترشو مها بذاره. ولی من هیچوقت به خودم اجازه نمیدم بچشو محا خطاب ک ...

دو بار اسم بچشو بگو مهیا!!  برای اینکه اخلاقش درست بشه!!  و این رفتارها رو جایی دیگه انجام نده!!!

بحث قشنگ بودن یا نبودن نیست.  باید به انتخاب ما احترام بذاره نه اینکه خودش برا بچمون اسم بذاره

دقيقا

من بودم يه پست ميذاشتم معني اسم رو توضيح ميدادم

مليكا هستم🥰