2777
2789
عنوان

خانم های شیرازی

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مینو رباطی عالی هست اما فقط بیمارستان دنا هست اگه هزینه مشکلی نداری خوبه و به ایراد دیگش اینکه یه دفعه وسط سال ول میکنه میره خارج و جانشینش کارات رو انجام میده. 

قاسم خانی هم خوبه ولی خیلی شلوغ و بی نظم هست مطبش.

ترتیفی زاده هم خیلی خوب و باحوصله است 

مینو رباطی عالی هست اما فقط بیمارستان دنا هست اگه هزینه مشکلی نداری خوبه و به ایراد دیگش اینکه یه دف ...

بیمه تکمیلی دارم که با دنا هم قرارداد داره. مشکلی نیست از اون بابت. ولی اگه نوبت دهیش حضوری باشه یعنی خیلی باید تو مطب منتظر بشینم. کمردرد میگیرم 😔

روزانست نوبت دهیش باید ساعت ۱و۲۰دقه تقریبا درمطب باشی روکاغذاسم مینویسن ساعت ۲دربازمیشه منشی میاداگه ...

ممنون. با این حساب برای من که باردارم خیلی معطلی داره. میشه همون جریان مطب صیادی 

بیمه تکمیلی دارم که با دنا هم قرارداد داره. مشکلی نیست از اون بابت. ولی اگه نوبت دهیش حضوری باشه یعن ...

اره نوبت دهیش یه کم مشکل هست و بدترینش اینه که یه دفعه میره . من تا پنج ماهگی پیشش پرونده داشتم ولی رفت امریکا و مجبور شدم دکترم رو عوض کنم

ممنون. با این حساب برای من که باردارم خیلی معطلی داره. میشه همون جریان مطب صیادی 

خواهش میکنم

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
اره نوبت دهیش یه کم مشکل هست و بدترینش اینه که یه دفعه میره . من تا پنج ماهگی پیشش پرونده داشتم ولی ...

خب بعدش رفتین تحت نظر کدوم دکتر؟ 

من خیلی برام مهمه که دکتر تجربه داشته باشه. چون قبل بارداریم یه دکتر که خیلی تعریفشو میکردن رفتم ولی حتی نتونست تو سونو تشخیص پولیپ بده و 6 ماه معطلم کرد. 

قاسم خانی.  دکتر خوبیه ولی به خاطر شلوغی و بی نظمی مطبش دیگه نمیرم مثلا ساعت پنج عصر نوبت داشتم تا یازده شب اونجا معطل میشدم و خیلی بد بود.

دوستا و فامیلام همه پیش اکرم ترتیفی زاده زایمان طبیعی داشتن بیمارستان اردیبهشت و همگی خیلی راضی بودن من به خاطر مشکی بیمه نتونستم برم اونجا