2777
2789
عنوان

خانمایی که سقط داشتید وبعدباردار شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 39 پست
زود باردار نشو.بزار یکسال بگزره.عجله نکن.تا خدای نکرده دوباره تجربه ش نکنی.علت سقطط چی بود

یک سال؟؟؟

چ خبره

بابا بچه اش پنج هفته بوده

اتفاقا دکتر من گفت زباد فاصله نده تا پری تنظیم شد اقدام کن

منم ۵ هفته سقط شد . میخوام سه ماه دیگه اقدام کنم. قرص کمر ی چیزه از عطاری میخری. و میزاری سر گاز میت ...

بابا اینهمه گرمی داریم نیاز به ایم کارا نیست... عسل. 4 مغز. سیاه دونه... تخم کتان... فلفل زیره... البته تا قبل بارداری بخور... نزدیک اقدام گرمی رو قطع کن. نمیزاره باردار بشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود باردار نشو.بزار یکسال بگزره.عجله نکن.تا خدای نکرده دوباره تجربه ش نکنی.علت سقطط چی بود

ازمایشای ایمنی رو دادم.دکتر گفت چیزی نیست.بعد یه پریود اقدام کن.الان پریوددوم هستم.سنمم بالاست دیگه

شما قطرشو خوردین؟قبلش نازایی نداشتین؟چجوری مصرف کردی ،ببخشید سوالام زیاد شد ممنونم عزیزم جواب بدی

یه ماه قطرشو خوردم بخاطر اینکه خب سقط یکم پریودمو بهم ریخته بود ولی دیگه طاقت نیوردم قطرش خیلی تلخ بود بعد ماه دوم هم قرصشو خوردم. من نازایی نداشتم دفعه قبلش شش هفت ماه طول کشید ک بارددر شم ولی اینیکی رو دومین اقدام باردار شدم 

قرص ویتاگنوس رو باید بعد از پریودی بخوری یا قبلش 

از روز اول پری بخور بعد تخمک گذاریت ول کن.چون خیلی گرمه شاید باعث سقط شه اگه دوباره پری شدی دوباره بخور. دستور مصرفشون هم تو قوطیش هست از داروخونه بخر

یک سال؟؟؟ چ خبره بابا بچه اش پنج هفته بوده اتفاقا دکتر من گفت زباد فاصله نده تا پری تنظیم شد اقدا ...

من هرکیو دیدم کنتر ازیکسال اقدام کرده بعد,سقط,دوباره سقط کرده چون رحم جون نداره

ب منم بگین ۳ روزه نینیم رفته جیگرم خونه بعد از ۳ماه میخام اقدام کنم !شما ال دی هم خوردین؟

نه عزیزم من نخوردم.دکتر بهم مولتی ویتامین و قرص d3 و آ اس آ داد بعلاوه فولیک اسید که از قبل مبخوردم.درک میکنم خیلی سخته

اقدام کن گرمی بخور کمرتو گرم نگه دار .من خودم ویتاگنوس خوردم دو ماه بعد سفطم باردار شدم

ببخشید ویتاگنوس چیه؟ چه خوب.خداکنه منم این ماه بارداری موفقی داشته باشم.ببخشید چندهفتگی سقط شد و دلیلش چی بود؟

من هرکیو دیدم کنتر ازیکسال اقدام کرده بعد,سقط,دوباره سقط کرده چون رحم جون نداره

نه عزیزم اینطور نیس جز در موارد خاص ممنوعیت نداره خود من دو ماه بعد باردار شدم زمان قدیم ک مامانامون تو یه سال هم سقط میکردن هم زایمان... اتفاقا بعد سقط احتمال بارداری زیاده رحم خیلی گیراییش بیشتر میشه.بعد نهایتا شش ماه ممنوع میکنن اونم تو بارداری مول. یک سال خودش یه فاصله ایه ک باعث تنبلی رحم میشه

ببخشید ویتاگنوس چیه؟ چه خوب.خداکنه منم این ماه بارداری موفقی داشته باشم.ببخشید چندهفتگی سقط شد و دلی ...

ده هفته ضربان نداشت .عزیزم یه قطره یا قرص از گیاه پنج انگشته.تو نت سرچ بزن خیلی برای باروری خوبه عوارضم نداره 

نه عزیزم من نخوردم.دکتر بهم مولتی ویتامین و قرص d3 و آ اس آ داد بعلاوه فولیک اسید که از قبل مبخوردم. ...

فقط اسید فولیکتو مرتب بخور این سقطها ک تو سن پایین جنینه بخاطر کمبود اسید فولیکم هست دکترم ایتو گفت