سلام دوستای گلم من الان نزدیک هشت ساله خواننده خاموشم و هیچگاه عضو نشدم امروز عضو شدم چون ناراحتم واقعیتش من یک پسر دارم که شش سال و سه ماهه هست و الان کلاس اوله دیروز به من و باباش گفت من تنهام چرا خواهر و برادر ندارم اگه شما مردید من تنها میشم ...الان سی و سه سالمه میگم کاش وقتی سه سالش بود اقدام میکردم امروز رفتم جواب آزمایشم رو گرفتم گفت تنبلی تخمدان شدید دارم .دکتر بهم گفت باید درمان بشی تا باردار بشی کاش از اول عقلم رو به کار میگرفتم و زود اقدام میکردم خیلی ناراحتم شما ها که بچه دوم میخواین نگید وقت دارم شاید وقتی که خواستید شرایط جور دیگه ای رقم بخوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم. بازم خوش به حالت که یکی داری. من که 8 ساله دارم اقدام میکنم و هنوز دستم خالی مونده. اشکالی نداره هنوز سنت اجازه میده. حتما برو پیگیر شو . برو دنبالش . کاشکی من جای تو بودم.
هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
وای برو دکتر دوا درمون شو😑😑😑😑 من ۲۳ سالمه و تک فرزندم.اولین نفری ک خیلی اذیت میش از دوری من خود مادرمه براخودمم خیلی چیزا هس ک خیلی سخته.پشیمون میشن اونا ک میگن یه دونه بچه کافیه
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️