2821
2789
عنوان

شکل سر نوزاد

152 بازدید | 12 پست

سلام خانمها 

پسرم دو ماهشه یه طرف سرش کامل صاف شده یه طرف دیگه اش برجسته اس خیلی مقاومت میکنه رو به طرف صاف بخوابه من همش سرشو میچرخونم تو خواب اما هیچ تاثیری نداره خیلی نگرانم کسی تجربه ای داره کمکم کنه چکار کنم ؟

به نظرتون درست میشه ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گلم ببرش دکتر .احتمالا عضلات گردنش رو به سمت صاف سرش ضعیفه برا همین نمیتونه سرش رو سمت دیگه بچرخونه. نینی دایی منم همینجوری شد .با چندتا ورزش که دکتر داد عضلات گردنش نرم شد و نینی سرش رو کامل میچرخوند بعد دیگه سرش قشنگ گرد شد

منم پسرم به دنیااومد نمیدونستم بایدمدام به یه طرف نخوابونیش یه طرف سرش صاف بودطرف دیگش گرد حالا که یک سال وهفت ماهشه نسبت به دوماهگی خیلی خوب شده ولی وقتی کچلش کردم دیدم بازم کمی سرش نامتقارنه ولی نسبت به قبل بهترشده البته وقتی موداره اصلامشخص نیست

گلم ببرش دکتر .احتمالا عضلات گردنش رو به سمت صاف سرش ضعیفه برا همین نمیتونه سرش رو سمت دیگه بچرخونه. ...

بردم دکتر گفت ببرش تا آخر سه ماهگی بیشتر رو به اونور که مقاومت میکنه بخوابون اگه درست ولی من خودم زیاد به اونطرف خوابوندم درست نمیشه اصلا تغییری نمیکنه

خوب میشه تا 9 ماهگی ماهم تجربه داشتیم 

یعنی مال شما هم اینجوری بود خودش خوب شد دکتری جای نبردین کاری نکردین براش ؟اخه میگن کلاه طبی  هست با اون درست میشه شما نگرفتی براش ؟

شما دکتر نبردی تو دو ماهگی ؟

چرابردمش گفت سعی کن دیگه به اوطرف سرش که گرده بخوابونیش تا سرش یه دست بشه این کاروکردم ولی پسرم دوباره سرش وبه اون سمت میزاشت ولی به مرورزمان که سرشون بزرگترمیشه بهترمیشن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز