2777
2789
عنوان

چیکار کنم زود عصبانی نشم

7343 بازدید | 14 پست

من خیلی زود عصبانی میشم. مثلا ممکنه خیلی حالم خوب باشه و خوشحال باشم بعد یهو یکی یه چیزی بگه و بخاطر اون حرفش خیلی سریع عصبانی بشم و لحنم صدو هشتاد درجه تغییر کنه.البته زودم عصبانیتم میخوابه ولی بلاخره اثر منفی رو رو اطرافیان باقی میذاره. 

یا مثلا ممکنه اصا از حرف یه نفر عصبانی نشدم ولی واکنش هیجانیم بهش یجوری باشه که طرف فک کنه من عصبانی شدم😥خیلی ازین وضعیت ناراحتم ولی هرچی سعی میکنم مشکلمو درست کنم به جایی نمیرسم لطفا کمکم کنید. چیکار کنم که این عصبانیتام کمتر شه. یا چجوری برخورد کنم که بقیه از طرز برخوردم فک نکنن عصبانیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم! با تعدیل مزاج میشه همه صفات و خلقیات بد رو از خودمون دور کنیم. اول باید ببینیم مزاج شما چیه و بعد با توجه به مزاج تغذیه را اصلاح کنیم و مواد غذایی مناسب را برای شما توصیه کنیم. 

خصوصی پیام بدهید. 

منم متاسفانه زود عصبی میشم کم کاری تیرویید دارم اما قرص میخورم وقتی قرص میخورم یعنی باید کنترل شه ...

عزیزم به نکته خیلی خوبی اشاره کردید . پس بیماری شما با دارو کنترل نمیشه اما چرا؟!

به خاطر اینکه شما علاوه بر قرص هایی که مصرف می کنید، نمک تصفیه یددار هم می خورید. 

این نمک ها که در حقیقت اصلا نمک نیستند و ترکیبی از کلر و سدیم هستند ، به میزان 8 برابر میزان نیاز بدن دارای ید سمی مولکولی هستند که از کشورهای خارج وارد می شود. این میزان ید زائد در کبد و مغز ذخیره شده و باعث ایجاد مشکلات خلقی، رفتاری و عصبی می شود. 

در عین حال این نمک ها به علت عدم تناسب سدیم و پتاسیم خون باعث افزایش فشار خون و تورم اندام ها می شود. 

سنگ نمک و نمک دریا فشار خون را تنظیم می کند، به اندازه لازم ید، آهن، پتاسیم؛ کلسیم، منگز، روی و همه املاح مورد نیاز بدن را دارد. ضد عفونی کننده قوی است، آب زیادی بدن را جذب کرده و باعث تناسب اندام می شود.

با داروهای گیاهی هم می توانید تیروئید خود را کنترل کنید. البته توصیه نمی کنیم که داروهای خود را ناگهان قطع کنید. اگر نسخه گیاهی خواستید در خدمتم. 

ممنون یعنی به نظرتون نمک دریا باید بخرم؟  شما طب سنتی بلدین؟

بله حتما از عطاری ها بخرید و در همه غذاها و حتی سر سفره به اندازه ای که می خواهید استفاده کنید. 

مشاور تغذیه طب سنتی و اسلامی هستم.