2777
2789
عنوان

\پریودیم عقب افتاده حامله ام یعنی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 35 پست

امروز که صبحونه داشتم درست میکردم یهویی دستمو کشیدم رو شکمم گفتم من مراقبتم مامانی .من برای پسرمم همین حسو داشتم بچه ها من دوماههباردار بودم فهمیدم حامله ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه نمیدونم ولی نه نمیخوام همه بهم میگفتن یکی دیگه بیار میگفتم نه میخوام به خودم برسم تا خونه دارنشم ...

هرچی خدا بخواد انشااله اگه بود خوش قدم باشه براتون زووود خونه دار بشین

کاش میشد همه حرف ها را زد. بعد مُرد....
امروز که صبحونه داشتم درست میکردم یهویی دستمو کشیدم رو شکمم گفتم من مراقبتم مامانی .من برای پسرمم هم ...

ایشالا ک هر چی صلاحه همون میشه گلم بسپار بخدا

لطفا برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستین مهربونا🥰😘
امروز که صبحونه داشتم درست میکردم یهویی دستمو کشیدم رو شکمم گفتم من مراقبتم مامانی .من برای پسرمم هم ...

یع بی بی چک‌بزن معلوم‌میشه 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
قبلا ک کیست تخمدان داشتم بله ولی پاهام فلج میشد از درد ینی،ولی ۶،۷ماه دوره هام مرتب و ۳۱ روزه بودن

من درد زیر دل داشتم و کمرمم درد میکرد سینه هام حساس شده بود و سرگیجه و حالت تهوع هم یکم داشتم.یا یبوست بارداری هم بعضیا دارن.کدوم یکی از این علائمو داری

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
من درد زیر دل داشتم و کمرمم درد میکرد سینه هام حساس شده بود و سرگیجه و حالت تهوع هم یکم داشتم.یا یبو ...

فقط یه نقطه از کمرمو پایین شکمم دو روز مث رگ گرفتگی تکون میخوردم درد میکرد،یه هفته مونده به پری هم دو سه بار لکه خیلی کمرنگ صورتی دیدم همین😐

لطفا برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستین مهربونا🥰😘
فقط یه نقطه از کمرمو پایین شکمم دو روز مث رگ گرفتگی تکون میخوردم درد میکرد،یه هفته مونده به پری هم د ...

مشکوکی ایشالا که خیره

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
من درد زیر دل داشتم و کمرمم درد میکرد سینه هام حساس شده بود و سرگیجه و حالت تهوع هم یکم داشتم.یا یبو ...

دل درد .کمر درد .تکرر ادرار سر سینه حساس .سردرد نه حالت تهوع دارم نه سرگیجه یعنی بارداری اولمم تهوع و سرگیجه نداشتم 

دل درد .کمر درد .تکرر ادرار سر سینه حساس .سردرد نه حالت تهوع دارم نه سرگیجه یعنی بارداری اولمم تهوع ...

تو هم مشکوکی ولی خدا بزرگه.بچه های ناخواسته بهترن

چرا انقدر دیر

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

هوووم اره باید بی بی بگیرم ولی دعاکنید بچه ها اگه باردار بودم خدا بهم دختر بده که خیلی عاشقشم .الته خودم حسم دختره من حسم خیلی قویه بچه ها تقریبا خیلی چیزهارو که احساس میکنم درست در میاد