2777
2789
عنوان

باقالی پلو با گوشت تازه

182 بازدید | 6 پست

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت را کی بلده که خیلی خوشمزه باشه.؟نگید برو تو اینتزنت میخوام از تجربه بقیه استفاده کنم.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

گوشتهاتو به سبک پسران کریم درست کن...شوید خشک استفاده کن که خوش عطر تره.وباقالی تو هم با لپه های کوچیک بنداز.

برنج هم برنج ایرانی درجه یک با روغن حیوانی بدون بوی تند.

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو اینترنت🤪

حالا خوبه گفتم نگید برو تو اینترنت.😂😂😂😂

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
گوشتهاتو به سبک پسران کریم درست کن...شوید خشک استفاده کن که خوش عطر تره.وباقالی تو هم با لپه های کوچ ...

پسران کریم چطوری درست میکنن؟

پسران کریم چطوری درست میکنن؟

پیاز فراوان رو خلال کن گوشتت رو سرخ کن ادویه بزن پیاز هارو بریز روش و یک لیوان آب بریز و زیر گاز رو خیلی خیلی کم کن تا به دل خودش بپزه.

برگ بو و زعفرون هم بزن .

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
پیاز فراوان رو خلال کن گوشتت رو سرخ کن ادویه بزن پیاز هارو بریز روش و یک لیوان آب بریز و زیر گاز رو ...

خیلی ممنون عزیزم.😍😍😍