2777
2789
عنوان

خیلی مامان بی رحمی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا کسی توی این شرایط بوده  ؟ بخدا از بس عصبی شدم و گریه کردم که نگو  بنظرتون این همه ...

کاااااملا درکت میکنم! منم سر دخترم خییییلی بهم فشار اومد و میاد.... خییییلی وابسته س.... هرکی میبینه میگه این چرا انقد آویزونه! از تولد تا چندماه  غرغرو و بشدت بی قرار بود ... وااای ... روزای سختی بود... اشکال نداره... بالاخره به تو هم فشار اومده.... باید با شوهرت صحبت کنی کمکت کنه بیشور

نمیخوام نگرانت کنما ولی دختر منم همین بود و هست الان 11 ماهشه بهتر نشده که هیچ بدترم شده خدا خودش کمکمون کنه منم یه موقع از کوره درمیرم خدا بهمون صبر بده فقط

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️
دقیقا میخواستم اینو بگم

متاسفانه اغلب تشخیص درست نمیبرن و والدین هم پیگیر نیستن

دختر خودم نمونه اش بود که ی وقتایی میشد هررررررشب میبردمش دکتر میگفتن کولیکه دارو کولیک میدادن بدتر میشد

اخر سونو دادیم تشخیص رفلاکس دادن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

تجسم کردم اون صحنه رو ...و همچنین بی تفاوتی همسرت رو ...کاش میشد تو ایران هم‌ مثله هندیا یروز مخصوص میذاشتن‌برا کتک زدن مردا....وای چقد خانوما حالشون خوب میشد اون روز...

اه فکر کرده بچه ساخته دنیا رو فتح‌کرده ؟ بچه رو بدار بعلش برو بخواب ...خدایا فک‌کنم گل مردای ایرانی ناخالصی زیاد داشت

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥