بعد این حاج خانوم رفت حموم .حالا جلوی پسرم لباساشو در میاره، بعدم اگه باهامکاری داشته باشه صدا زد من دارم میرم پسرمم پشتم میاد منم میگم پسرم نیا زشته عزیز لباس نداره .بعد این حاج خانم میگه این از پسرمان بهم محرم تره اومدی ک بمن محرم ب مامانت نیس .حالا من زیاد تو بحر محرم نامحرمی نیستم ولی زشته اگه ببینه بدم میاد .نمیدونم چرا .بچم سال بعد میره پیش دبستانی .این رفتارهای مادر شوهرم رو مخمه .منم در جوابشگفتم محرم دلیل نمیشه لخت باشین جلوش .خودم زیاد مهم نیستم اخه چون مامانم عادیه براش با اینکه یکم رعایت میکنم ولی ممکنه پسرم کنجکاو شه .بعدم مادر شوهرم خیلی آزاده پیش محارمش.
خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه خودت جلوش رعایت میکردی حق داشتی ناراحت بشی. اما یعنی چی خودم مامانم عیب نداره
خب هرچی میخواد ببینه رو قبلا از خودت دیده
یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین هان . شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده! اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
ولی به نظرم همون که جواب دادین بهش خوبه و اینکه بدون تعارف بگین شما خیلی برای من محترم هستین ولی مم دوست ندارم پسرم چشمش به این چیزا وا بشه.من خودم هم پسرم رو میبرم حمام لباس تنمه.
چندبار که تذکر بدی از رو میره دیگه.
من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...