2777
2789
عنوان

شنوایی سنجی یا گوش و حلق و بینی

1827 بازدید | 10 پست

سلام. دوستان پسرم تو این ۲ماه اخیر ۲دفعه گوشش به دلیل ویروسی مشابه سرماخوردگی عفونت کرده. الان حس میکنم صدامو تو فاصله ی یکی دو متر بیشتر نمیشنوه! باید گوش و حلق و بینی ببرمش یا شنوایی سنجی؟ نزدیک ۵ سالشه

گوش و حلق و بینی 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

ببرینش گوش حلق بینی اگه نیاز به شنوایی سنجی باشه می گن بگیرید که معمولا دور و ور مطب سریع می گیرن و نتیجشو نشون دکتر می دن

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوق تخصص گوش و حلق و بینی اطفال تهران سراغ دارین؟

اطفال نه ولی متخصص می شناسم خودم و خواهرم که هفت سالشه زیاد رفتیم و راضی ایم اگه خواستید بگید بیشتر معرفی کنم 

اطفال نه ولی متخصص می شناسم خودم و خواهرم که هفت سالشه زیاد رفتیم و راضی ایم اگه خواستید بگید بیشتر ...

متخصص میشناسم. دنبال فوق تخصص اطفالم. البته فعلا همون متخصص وقت گرفتم

متخصص میشناسم. دنبال فوق تخصص اطفالم. البته فعلا همون متخصص وقت گرفتم

آره اون شخصم فوق تخصص گوش رو داره حلق و بینی همون تخصص

دکتر حسین اسماعیل طلایی

تو اینترنت بزنید میاد

هم تو حکیمه هم تو بیمارستان میلاد هم تو پاسداران و سمت چمران هم فکر کنم مطب شخصیش باشه.

واسه خواهرم جایی دیگه تشخیص عمل لوزه داده بودن که مامانم خیلی ترسید اما ایشون گفتند نیازی نیست و الان بعد حدودا سه سال خواهرم مشکلی پیدا نکرده

گوش اندام شنوایی و تعادل

کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است. این کلینیک از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می برد.

خدمات کلینیک

۱. انجام آزمایشات تخصصی برای سرگیجه و عدم تعادل

۲. اقدامات درمانی برای توانبخشی سرگیجه

۳. آنالیز گوش میانی و داخلی

۴. درمان وزوز گوش

۵. تجویز و فیتینگ سمعک

۶. آزمایشات تشخیصی پایه و الکتروفیزولوژیک شنوایی

خدمات کلینیک گوش تهران هم برای اطفال است و هم بزرگسالان

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران

آدرس اینستاگرام کلینیک: https://instagram.com/tehranearclinic?igshid=efk54g0xk3vy