2777
2789
عنوان

خواستگاری که عاشقش هستین با ادامه تحصیلتون مخالفه چیکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 56 پست

یه چیزی هست به نام حقوق اولیه انسانی، مثل حق ازادی بیان، ازادی در گفتار، پوشش، سبک زندگی، کار و تحصیل و... 

وقتی کسی به هر دلیل گفته و ناگفته، به قول خودش منطقی، عشق با این حقوق مخالفت می کنه، اون شخص عاشق نیست، یا پدر مادر خوبی نیست. 

اون میشه زندان بان. 

من قید همچین ادمی رو میزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با آدمی که انقد فکرش بسته است نمیشه زندگی آرومی داشت 🙃🙃

در اطرافم گاهی زنانی را می بینم که خود را قوی و مستقل نمی‌بینند،متکی به شخص دیگر که گویی صاحب اختیار تمام رفتار اوست و به این برده داری نوین هم حتی افتخار میکند!لذت میبرد وقتی مردی به او می گوید:این را نپوش بدنت پیداست!شالت رو جلوتر بیار!جلوی مردان دیگر نخند!زنانی که گاهی صحبت از برخی کارها که می‌شود می‌گویند:این کار من نیست! من یک زنم!زنانی را دیدم که موهایشان سوخته اما باز هم اصرار به موی بلند و رنگ کردنش دارد،بدنی خوب و معمولی اما اصرار به عمل های زیبایی دارد"برای خوشامد دیگری، برای رضایت دیگری!"آخر میدانی میگوید مرا اینگونه می پسندد!اینگونه دوستم دارند!زنانی را دیدم که زنان دیگر از هم نوع و هم جنس خودش را بخاطر نوع پوشش متفاوت، اختیار و انتخاب آزادمورد قضاوت و سرزنش و گاهی تمسخر قرار می‌دهد..همیشه دلم میخواست جلوی این زنان بنشینم و بگویم:تو قوى هستىو ميتوانى!نه وسیله ای برای خوشامد دیگرانو نه وسیله ای برای ارضای دیگریتو میتوانی مستقل باشیاز تنهایی نترس و برای حقوقت بجنگمیتوانی خودت صاحب اختیار بدن، افکار و رفتارت باشی بدون آنکه کسی آنرا تأیید یا رد کند..و البته که بخاطر زن بودن و حرف دیگران خودت را از آزادی هایی که هر انسانی باید داشته باشد محدود نکن؛بخند حتی با صدای بلند!مسافرت برو حتی تنهایی!تو خیابون قدم بزن و زیر لب آواز بخون!لاک و رژ لبی که دوست داری رو بزن!و منتظر سرزنش هیچکس نباش!.تو مسئول فکر پوسیده دیگران نیستی پس خودت باشو از همین لذت ببر!از زن بودنت لذت ببر!محمدرضا برخوردارى
یه چیزی هست به نام حقوق اولیه انسانی، مثل حق ازادی بیان، ازادی در گفتار، پوشش، سبک زندگی، کار و تحصی ...

باهاتون موافقم ولی تحصیلات وکار کردن تو شرایطی خاص برای بعضیا غیر قابل تحمله که باید حق داد

عزیزم باید خودت تصمیم بگیری ببنی چقدر دوستش داری ببینی امکانش هست کسی پیدا کنی که اینقدر دوست داشته باشه و دوستش داشته باشی .... 

بعد ببینی هدفت از درس چیه اصلا چرا میخوای درس بخونی و ... بعد درس چیکار میخوای کنی ... آرمانی نبینیا با شرایط ببینی که رشته ت کار داره و .... 

بعد ببینی کار هنری میتونی یاد بگیری که درآمد دارند و کار و .... 

بشین خودت فکرات کن و ببین کدوم برات ارزش بیشتری دارند .... کسی که دوست داری یا درس و از دادن

کاش عاشق شدن دست خود ادما بود تا این همه ادم کنار ادمای اشتباهی زندگیشونو تباه نمیکردن

دست خودمونه پس دست کیه 

اصولا آدمی که چنین طرز فکری داره برای من جذاب نیست که بخوام عاشقش بشم 

استانداردهات رو درست بچین تا درست تصمیم بگیری 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

مردا کلا یجورایی از مستقل شدن میترسن چون دیگه خانما وابستگی مالی ندارنو تو جامعه ام خیلی چیزارو دیدن و تحملشون میره بالا و خوی مردونه میگیرن"تاحدودی"درنتیجه به جای تکیه کردن به مرد زندگیشون به خودشون تکیه میکنن چیزی که حتی اسلامم نخواسته...تو اجتماع بودن عالیه درس خوندن عالی تر مستقل بودن معرکه است ولی برا کسی که جنبه داشته باشه چقدر ادما بودن به محض ورود به دانشگاه کل عقایدشونو بوسیدن گذاشتن کنار ادمای سست عنصر زیادن