سلام خانوما یکی ازدوستام بارداره و سونوگفته قلبش تشکیل نشده و دستور داده واسه سقط دوماهه است بجز قرص و شیاف. با چ چیزی بخوره سقط کنه و اینکه کسی سقط داشته تاحالا از تجربیاتش بگه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واسه منم قلبش تشكيل نشد تا هفته ١١ صبر كردم خودش سقط شه اصلا نه به لك افتتدم نه خونريزي دكترم واسم قرص سايتوتك نوشت با ١٠ تا قرص سايتوتك سقط كردم اونطةري وحشتناكم نبود كه نشه تحمل كرد يه كم درد و خونريزيش از پريودي بيشتره من تو خونه هم سقط كردم اصلا بيمارستان نرفتم حالمم بد نشد
واسه منم قلبش تشكيل نشد تا هفته ١١ صبر كردم خودش سقط شه اصلا نه به لك افتتدم نه خونريزي دكترم واسم ق ...
قرص از داروخونه گرفتین؟ یعنی دردش زیاد نبود؟ اخه شنیدی همه میگن 10تا زایمان 1سقط در اون حد درد داره خب بعداز سقط تاچندروز خونریزی داره؟ و دردش چقد طول میکشه
قرص از داروخونه گرفتین؟ یعنی دردش زیاد نبود؟ اخه شنیدی همه میگن 10تا زایمان 1سقط در اون حد درد داره ...
من با اينكه سونوهامو هر داروخونه اي نشون ميدادم كه بچه مشكل داره بهم قرصو نميدادن ميترسيدن ميگفتن حوصله دادگاه و پاسگاه نداريم ولي شوهوم از يه داروخونه كه با يكي از دوستاش آشنا بود گرفت قرصو من تو اسفند ١٠ تا قرصو ٢٥٠ گرفتم. نه نه من اصلا اذيت نشدم باورت ميشه به خون يزي افتاده بودم اصلا درد نداشتم و نفهميدم فقط احساس كردم خيس شدم كه ديدم همينطور خون ميريزه ازم فرداييش فقط موقعي كه اون تيكه اصلي ميخواس دفع شه يه دردي بيشتر از درد پريود گرفتو اون تيكه يهو ازم افتاد و از فرداييش تا سه روز مثه روزاي اول و دوم پريودي بود خونريريم و دردم خيلي كم شد و بعد يه هفته لكه بيني و تا دوهفته كلا خونريزي و لكه بيني داشتم. بعدم رفام سونو كه شكر خدا بقايا نداشتم. بعد ٣٥ روز از سقطم پريود شدم و بعد سه ماهم باز باردار شدم