2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 26 پست
من با اينكه سونوهامو هر داروخونه اي نشون ميدادم كه بچه مشكل داره بهم قرصو نميدادن ميترسيدن ميگفتن حو ...

عزیزم قرصو خوردی چندساعت بعدش افتادی سرخونریزی؟؟

من با اينكه سونوهامو هر داروخونه اي نشون ميدادم كه بچه مشكل داره بهم قرصو نميدادن ميترسيدن ميگفتن حو ...

اسم قرصی ک گرفتی چی بود عزیزم و هزینش چندشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان از شهریور پریود نشده میشه دوماهه درسته؟ یا یکماهه؟22هرماه پریود میشده یعنی فردا موقه پریودیشه چ ...

اگه قلب تشكيل نشده احتمالا همون ٦ هفته يا ٨ هفتشه هنوز كوچيكه و سخت نيس من خودم تو ٦ هفته سقط كردم يعني به حساب خودم تا هفته ١١ صبر كردم ولي چون قلبش تشكيل نشد رشد نكرد و تو ٦ هفته مونده بود رشدش. واسع دوستتونم همينطوره احتمالا

٥ تاي اولو استفاده كردم به خونريزي نيفتا م بعد سه ساعت ٥ تاي دوم رو استفاده كردم كه جمعا شد ١٠ تا بع ...

خب عزیزم خونریزی شروع شد همراش دردتم شروع شد؟یانه و اینکه دردت چندساعت طول کشید

خب عزیزم خونریزی شروع شد همراش دردتم شروع شد؟یانه و اینکه دردت چندساعت طول کشید

اولش كه خونويزي شروع شد اصلا درد نداشتم اصلا نفهميدم خونريزيم شروع شده فقط احساس كردم خيس شدم كه بعد ديدم خونريزيه نه اون شب اول با خونريزي يه درد خفيف داشتم ولي فرداييش كه ميخواس اون تيكه اصلي بيفته از ساعت ٥ عصر درد شديد مثه دل پيچه البته تو لگنم ميگرفت و ول ميكر د مثه درد پريودي شديدتر يه كم تا اينكه دمدمه هاي صبح عطسه كردم احساس كردم يه چيز داره مياد پايين كه رفتم دستشويي اون تيكه كامل افتاد يه تيكه گوشتي بزرگ يه بند سفيدم بهش وصل بود

از دردش میترسه یعنی وحشت داره بیچاره 

نه بابا چيزي نيس اصلا نترسه من خودم انقد ترسوأم كه حد نداره ولي واقعا چيزي نبود من كه اصلا عذاب نكشيدم و خيلي راحت سقط كردم تازه فرداي سقطم بليط كنسرت رضا صادقي داشتيم كنسرتم رفتم فكر كن تا اين حد راحت بود