2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا منم میخوام😒😒😒😒

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
من حرصشو در اوردم اونم گريه كرد

این بدترین نوع گریه س برا رد،دیگه این کارو نکن هیچوقت

غروب که میشود یاد تو تا آنجا که میتواند  با تار و پود دلم بازی میکند....باش تا باشم و زندگی کن تا زنده بمانم.....
واقعااااااا؟؟؟؟

آره به خدا

اشک شوق ریخت فیلمشم هست

باجاریام نشسته بودیم داشتیم میدیدیم

یکیشون گفت نکنه به زورزنش دادن😒😒

منم ناراحت شدم ورفتم به مادرشوهرم گفتم اونم جوابشودادوباهاش دعواکرد

به شوهرمم گفتم تواصلابراچی گریه کردی که اینااینجوری فک کنن

گفت باباخوب خوشحال بودم دیگه

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...

ما وقتی نامزد بودیم ۱۱ سال پیش شب باهم حرف میزدیم دلش برام تنگ شده مث ابر بهار گریه میکرد منم فقط خندیدم😁😁

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
یه هفته بود عروسی کرده بودیم به شوخی از پشت سر ته لیوان آب یخ ریخت بهم خیلی ترسیدم بعد رفت بخوابه به ...

اب یخ خطرناکه😕 حواست باشه😒

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

من بهش گفتم میخام ازش جداشم بعد اونروز کلا روزخوبی براش نبود خیلی تحت فشار بود منم که اینو گفتم دیگه ترکید در خونمون یه آهنگ غمگین گذاشت و گریهههه کرد واییی قطره های اشکش که میومد پایین هیچوقت یادم نمیره.

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
انشاالله که خوشبخت بشیم.ب حرف بقیه زیاد توجه نکن عزیزم

جاریه دیگه ازحسادتش اونجوری گفت

وگرنه میدونست ازذوقش بوده

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...