2777
2789
دوست بودیم محل کارش تهران بود من شهرستان اخرین روزی ک بعد سه روز باهم میرفتیم بیرون..تاریک بود تو خی ...

چه عجقولانه 😭😭😭😭😭😭😭😭

Niki_joon_28 هستم نمیدونم چرا رمزم یادم رفت 😐 خط قبلیمم پیشم‌نبود 😐 بخاطر همین کاربری جدید درست کردم خواهرم ریپلی نکن اعصاب ندارم اگه میخوای دعوا کنی 😐

دوست بودیم رسیدنمون بهم یجورایی غیر ممکن بود

تصمیم گرفتیم جداشیم ...

هردو کلی گریه کردیم بعد ۳ روز دیدیم نمیتونیم بیخیال شدیم...

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع عقد ازخوشحالی بود

انشالله مال منم اینجور باشه😍 دعا کن واسم😘

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
دوست بودیم رسیدنمون بهم یجورایی غیر ممکن بود تصمیم گرفتیم جداشیم ... هردو کلی گریه کردیم بعد ۳ روز ...

خخخ😂👌

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

یه بار موقع دوستیمون به خاطر اینکه از دستم نده گریه کرد البته از پشت گوشی فهمیدم 😔

یه بارم بعد عروسیمون موقع دعوا انقدر حرصش دادم البته حقش بود😅گریه کرد😢بعد از اونم یه بار ختم بابابزرگش .

خوشبختی یعنی خانوادمون ۴ نفره شده😍😍😍

دوست بودیم 

ب گوشش رسوندن که بهش خیانت کردم

قربون چشاش برم خیلی گریه کرد 😢😢😢😢

خدا لعنتشون کنه😤😤😤

مثل نارنگی نباش که تا دست بهش میخوره لخت میشه😒😒😒مثل پرتقال باش که برای لخت شدنت چاقو بکشن تمام😐✋✋(نتیجه:ارزش خودتو بدون😏)

یک هفته پیش سرموضوعی بحث کردیم بعدش آخرشب دیدم داره گریه میکنه ومیگه بخدا من هیچوقت نمیخوام بهت سخت بگذره انقدر سخت گیر نباش خیلی دوستت دارم باور کن😊بعد ۴سال اولین بار گریشو دیدم خیلی بهش فشار اومد نتونست خودشو کنترل کنه خیلی ناراحت شدم و ازدلش درآوردم

یه هفته بود عروسی کرده بودیم به شوخی از پشت سر ته لیوان آب یخ ریخت بهم خیلی ترسیدم بعد رفت بخوابه بهش گفتم جبران می‌کنم باور نکرد ولی وقتی خوابید یه پارچ آب یخ ریختم روش😐 ( بچه بودما اولین و آخرین کار احمقانم بود) بعد نشست شروع کرد به گریه چشماش کاسه خون شده بود بعد دوباره خوابید 🙁

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕