2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 45 پست
من برای صورتم رفتم بادستگاه الکساندر چون مشکل هورمونی دارم بازم درمیان ولی خیلی نازک تر از قبل ..... ...

الکس واس صورت خوب نیس. دکتری ک رفتم گف صورتو با shr باید بگیری. نمیدونم چقد حرفش درسته

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی اگه جلساتو کامل بریم دیگه امکان برگشتش نیست بابا از برگشتشون نگین من میخوام کل بدنمو برم اینطوری ...

بعد هفت هشت جلسه دیگه میشه سالی یا دو سالی یه جلسه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من واس صورتم 8  جلسه رفتم فایده نداشت دستگاهشم الکس بود  سه میلیون کامل رفتم با این 8 جلسه ...

دکتر من گفت الکس واس صورت خوب نی. 

پس واسه صورت چی خوبه؟؟

میگم خودش واس صورتم shr  زد همون موقع خوب بود ولی من کلا 2 جلسه رفتم پولام تموم شد دیدم واس کل جلسات نمیتونم جور کنم دیگ نرفتم. برگشت

والا من دکترشم عالیه نمیدونم چیزی نگفت

دکتر واس این که مشتریش نپره چیزی نمیگه باید جایی بری ک دستگاه هاش متنوع باشه

لیزر روی کم شدن تعریقت هم اثری کرده؟ منظورم زیر بعله و اینکه نیازی به مام نداشته باشی؟

من دو جلسه بیشتر نرفتم عزیزم پولم ته کشید😁😁 حالا موندم تا از هزینه تمام جلسات خاطر جمع شم بعد اقدام کنم اینطوری نصفه نشه وسطش. برگشتن دوباره بعد دو ماه.

ولی فک نکنم تاثیر داشته باشه