2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم لیزر خانگی خیلی خوبه . هی میخوام بخرم خسیسیم میشه 

نخریا پولتو دور میریزی من دوسه ماه استفاده کردم درد زیادی داره و فایده زیاد نداره برای دستام یکم جواب داد بعدش درومد برا بقیه جاها بیخود بود وقت گیر هم هست زود هم داغ میشه باید از برق بکشی 

واسه کل بدن میخام برم

بیکنی و بغل رو ژل زایلاپی بزن قبلش. پوستت کامل تمیز باشه کرم و اینا نزنی. موهاتو دو ماه با ژیلت بزن ی هفته اخر رو با ماشین بزن زبر پوست گیر نکنه. همین دیگه... مطمین باش ک تمام جلسات رو میتونی بری وسطش نصفه ول کنی مث قبل میشه شایدم بدتر. ی جا هم برو ک دستگاه هاشون زیاده ک دستگاه متناسب باهات رو انتخاب کنه. دستگاه صورت و بدن یکی نیس. صمن این که بعضی هاشون هم پوست رو تیره میکنن قبلش اینو هم بپرس

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

من واس صورتم 8  جلسه رفتم فایده نداشت دستگاهشم الکس بود  سه میلیون کامل رفتم با این 8 جلسه😢البته اینو بگما من تنبلی تخمدان دارم

انشالله وقتی پولدار شدم 20جلسم شده میرم ک کلا ریشه کن بشه😂😂😂

من تقریبا ۷،۸ جلسه رفتم از پارسال و هر جلسه کاربردی ۴۷۰ 

من نزدیک خونمون یه کلینیک تقریبا تازه تاسیس هم هست ۱یا۲ ساله پرسیدم واسه کل بدن گفت میشه ۳۹۰ تومن جلساتشم گفت ماهی ۲بار ولی احساس کردم قیمتشو خیلی مناسب گفت میترسم برم خوب نباشه

من برای صورتم رفتم بادستگاه الکساندر چون مشکل هورمونی دارم بازم درمیان ولی خیلی نازک تر از قبل ......قبل از لیزر عین مردا بود صورتم الان راضیم😆😊

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲
بیکنی و بغل رو ژل زایلاپی بزن قبلش. پوستت کامل تمیز باشه کرم و اینا نزنی. موهاتو دو ماه با ژیلت بزن ...

ینی اگه جلساتو کامل بریم دیگه امکان برگشتش نیست بابا از برگشتشون نگین من میخوام کل بدنمو برم اینطوری که فقط پولمون حروم میشه