مائده۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 2592 عنوان چرا هنوز پریود نشدم ؟😭😭😭 یه لحظه میاین😢 185 بازدید | 33 پست خانوما من ماه پیش که پسرم ۶ ماهش بود برای اولین بار بعد زایمانم پریود شدم . بعد این ماه سر وقت پریود نشدم دیگه . یعنی الان ۵ روزه عقب افتاده پریودم . قبل بارداری پریودام منظم بود . پیشگیریمون هم تقریبا سفت و سخت بوده . خیلی استرس دارم . نامنطم بودن پریود تو شیر دهی طبیعیه ؟ خون می چکد از دیده درین کنج صبوری این صبر که من می کنم افشردن جان است 1398/08/21 | 15:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 34075 طبیعیهتا یکسال حداقل این مشکلات هستمن که از وقتی زایمان کردم تا ماه پیش پریود میشدماما این ماه فقط دردشو داشتمبالاخره سیستم بدن بهم میریزه
فرداروشن عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 4636 بعد زایمان ممکنه یکمی پریود دیر بشه نگران نباش ولی اگه فک میکنی زیادی طول میکشه ی سر برو دکتر زنان 🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
gol_gisoooo عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 18276 بله طبیعیهتا منظم بشه زمان میبره چون الان هورمون پرولاکتینت بالاس دِل نَزد تو اَست اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
مائده۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 2592 بعد زایمان ممکنه یکمی پریود دیر بشه نگران نباش ولی اگه فک میکنی زیادی طول میکشه ی سر برو دکتر زنان اره خودمم گفتم تا چند روز دیگه صبر کنم اگه نشدم برم 😢 خون می چکد از دیده درین کنج صبوری این صبر که من می کنم افشردن جان است
فرداروشن عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 4636 اره خودمم گفتم تا چند روز دیگه صبر کنم اگه نشدم برم 😢 نهایتش بارداری😍 جوون جووون 🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
مائده۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 2592 نهایتش بارداری😍 جوون جووون نه توروخدا از همین میترسم 😭😭😭پسرم ۷ ماهشه تازههههههدعا کن پریود شمممممم توروخداااات خون می چکد از دیده درین کنج صبوری این صبر که من می کنم افشردن جان است
فرداروشن عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 4636 نه توروخدا از همین میترسم 😭😭😭 پسرم ۷ ماهشه تازهههههه دعا کن پریود شمممممم توروخداااات انشاالله که همونی بشه ک خدا برات صلاح میدونه.... نگران نباش شوخی کردم بابا.... حامله نیستی واسه اطمینانت ی بی بی بزن 🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
مائده۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 2592 انشاالله که همونی بشه ک خدا برات صلاح میدونه.... نگران نباش شوخی کردم بابا.... حامله نیستی واسه اطمی ... بی بی خریدم . اما جرات ندارم بزنم . 😑😑😑میگم چیزی ندونم بهتره 😞 خون می چکد از دیده درین کنج صبوری این صبر که من می کنم افشردن جان است
مائده۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 2592 آره طبیعیه من 10 ماه بعد زایمان پری شدم یعنی بعدش منظم بود پریودت ؟ هر ماه دقیق میشدی سر موعد ؟ خون می چکد از دیده درین کنج صبوری این صبر که من می کنم افشردن جان است
مائده۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 2592 بله طبیعیه تا منظم بشه زمان میبره چون الان هورمون پرولاکتینت بالاس پس خدا کنه به خاطر هورمونام باشه خون می چکد از دیده درین کنج صبوری این صبر که من می کنم افشردن جان است
sevda1997101 عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 2300 یعنی بعدش منظم بود پریودت ؟ هر ماه دقیق میشدی سر موعد ؟ آره
مائده۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 2592 طبیعیه تا یکسال حداقل این مشکلات هست من که از وقتی زایمان کردم تا ماه پیش پریود میشدم اما این ماه ... یعنی ممکنه اصلا این ماه نشم ؟ طبیعیه ؟ خون می چکد از دیده درین کنج صبوری این صبر که من می کنم افشردن جان است
فرداروشن عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 4636 بی بی خریدم . اما جرات ندارم بزنم . 😑😑😑 میگم چیزی ندونم بهتره 😞 خب اگه داری پاشو برو بزن ببینیم چخبره... خبرشو بمنم بده 🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷