2777
2789

خانوما من ماه پیش که پسرم ۶ ماهش بود برای اولین بار بعد زایمانم پریود شدم . بعد این ماه سر وقت پریود نشدم دیگه . یعنی الان ۵ روزه عقب افتاده پریودم . 

قبل بارداری پریودام منظم بود . پیشگیریمون هم تقریبا سفت و سخت بوده . خیلی استرس دارم . 

نامنطم بودن پریود تو شیر دهی طبیعیه ؟

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد زایمان ممکنه یکمی پریود دیر بشه نگران نباش ولی اگه فک میکنی زیادی طول میکشه ی سر برو دکتر زنان

اره خودمم گفتم تا چند روز دیگه صبر کنم اگه نشدم برم 😢

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
نهایتش بارداری😍 جوون جووون

نه توروخدا 

از همین میترسم 😭😭😭

پسرم ۷ ماهشه تازهههههه

دعا کن پریود شمممممم توروخداااات

نه توروخدا  از همین میترسم 😭😭😭 پسرم ۷ ماهشه تازهههههه دعا کن پریود شمممممم توروخداااات

انشاالله که همونی بشه ک خدا برات صلاح میدونه.... نگران نباش شوخی کردم بابا.... حامله نیستی واسه اطمینانت ی بی بی بزن

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
انشاالله که همونی بشه ک خدا برات صلاح میدونه.... نگران نباش شوخی کردم بابا.... حامله نیستی واسه اطمی ...

بی بی خریدم . اما جرات ندارم بزنم . 😑😑😑

میگم چیزی ندونم بهتره 😞

آره طبیعیه من  10 ماه بعد زایمان پری شدم

یعنی بعدش منظم بود پریودت ؟ 

هر ماه دقیق میشدی سر موعد ؟

بله طبیعیه تا منظم بشه زمان میبره چون الان هورمون پرولاکتینت بالاس

پس خدا کنه به خاطر هورمونام باشه 

طبیعیه تا یکسال حداقل این مشکلات هست من که از وقتی زایمان کردم تا ماه پیش پریود میشدم اما این ماه ...

یعنی ممکنه اصلا این ماه نشم ؟ طبیعیه ؟

بی بی خریدم . اما جرات ندارم بزنم . 😑😑😑 میگم چیزی ندونم بهتره 😞

خب اگه داری پاشو برو بزن ببینیم چخبره... خبرشو بمنم بده

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷