2777
2789
اره برای پسر بچه خوبه من تولد امسال همسرم رو با تم مشکی طلایی گرفتم خیلی خوشگل شد به نظرم

عکس گذاشتی؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
آخه سنش از شما کمتر بود واسه همین پرسیدم...عشقتون پایدار

اره عزیزم سنش ازم پایینتر

مرسی عزیزم

۴ سال ازدواج کردیم ۱ سالم عقد بودیم ۲ سال که مناسبتا ی جشن دونفری میگیرم اصلنم منتظر نیستم کسی برام کاری کنه قبلن خودمو اذیت میکردم اما الان حالم بهتر

حتی ولنتاینم جشن میگیرم اینطوری حال آدم خوب میشه مگه چقدر ادم زنده اس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاقا اسم این کیکا چیه اخه نزدیک ما فقط گرد و مستطیل هست بگم کیک چی میخام

اگه سابله کیک میخای باید بگردی ببین دو برتون کسی درشت میکنه یا تو اینستا بگردی

اتفاقا سابله کیکای بیرون خیلی شیکن ی سرچ کنی میاد

میتونی اول اسمش یا سنشو بگی برات درست کنن

بازم تو دیوار یا توی اینستا بگرد ببین کیا کیک درست میکنن به اونا سفارش بدی هر مدل بخای میزنن

عاقا میگما باچی مشکی میکنن کیکو با شکلات؟؟؟

مشکی که اگه بخای میشه خامه رو رنگ مشکی زد توش

یا روی کیک فوندانت رنگ مشکی میکشن

رنگ مشکی طلایم قشنگه

سفید مشکیم قشنگه

ابی و سفید برای بچه هاس

ان شالله خوشبخت بشید کدبانو ❤

مرسی عزیزم ان شالله 

داداشمم از زنش ۱ سال و ۸ ماه کوچیکتر

ماه بعدم عروسی دختر عمم شوهرش ۶ سال از خودش کوچیکتر

سن ی عدد مهم تفاهم و ی چیزای واقعا قسمت 

مرسی عزیزم ان شالله  داداشمم از زنش ۱ سال و ۸ ماه کوچیکتر ماه بعدم عروسی دختر عمم شوهرش ۶ سال ...

آره واقعا منم پسر عمم زنش ۵ سال از خودش بزرگتره ولی خیلی عاشقن و هوای همو دارن ... منم عدد رو کیکو دیدم همینجوری کنجکاو شدم بپرسم😁

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد