2777
2789

..یکیشون میگفت پسر 12 سالم خیلی بده فحش میده کتکم میزنه همه تنم کبوده  و.... 

یکی هم امروز  میوفت بچه 16 ماهش خیلی اذیت میکنه همه چیو شکونذه خراب کرده  خیلی  نق نقوئه و  اگه برن بغلش کنن که دست نزنه یه عالمه جیغ میزنه و اینا. 

وای خیلی میترسم بچه هام اینجوزی شن... 

کسی میدونه چرا اینطوری میشه یه بچه؟ یا اون مادر پدر چه رفتاری مگه داشتن یا اصن ربطی به تربیت نداره؟. 

وای خیلی میترسم. 

من دلم بچه آروم و خوش غذا و با ادب میخواد خیلی میتزسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خانم گفته بود از نوزادی گریه ئو و نق نقو بوده... منم یکی از قل هام خیلی گریه و اینا میکته 5 ماهش ...

خودت و همسرت رفتارتون باهم خوب باشه بچه هاتون کپی خودتون میشن. حالا یکم بالا پایین داره ک قابل اغماضه

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.

خواهرزاده منم خیلی گریهههه و زاری میکرد. تا قبل از ۲ سالگی خوب شد. فقط گریه میکرد کاری به کسی نداشت

ادم نمیتونه قضاوت کنه ولی بچه ۱۲ ساله ای که تو این سالها خشونت و بی ادبی تو خونه ندیده باشه، تو خونه پدر و مادر محترم باشن و بهم احترام بذارن، چطور میتونه این کارا رو کنه؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

پسره من یه شر به تمام معناست ماشالاش باشه ...چیزی نمیشکنه خرابم نمیکنه ولی عاشق چاقو  و اتیشه فندکه ..... من با فندک گاز روشن میکنم اونم واسه خودش فندک داره .... چاقو هم که باید ازش قایم کنی 

صددرصد به تربیت ربط داره بهادادن زیاد به بچه یاخورد کردن زیادبچه لوس کردن بیش از حد یادعواکردن بیش از حد وخیلی کارایه دگه ودخالت اطرافیان توتربیت بچه که بچه دوهوایی میشه به اصطلاح همه این عوامل باعث  میشه