2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نیستم هنوز منم ۲۴ام ایناس ولی مث شما دل تو دلم نیس

ان شاللله روزی هردومون 

یکم صبر کن 

منم میخام صبر کنم

ان شالله مامانی  

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

دانشنامه فرزند: بر اساس اطلاعات عنوان شده توسط شما، بازه تخمک گذاری محاسبه شده از تاریخ دوشنبه ۶ آبان تا تاریخ یکشنبه ۱۲ آبان بوده و به احتمال زیاد روز تخمک گذاری شما جمعه ۱۰ آبان خواهد بود. اگر شما در این دوره باردار شوید، تاریخ زایمان‌تان جمعه ۳ مرداد ۱۳۹۹ می‌باشد. تاریخ‌های زیر، با فرض ثابت بودن طول دوره قاعدگی به مدت ۲۸ روز در حداقل سه دوره گذشته محاسبه شده‌اند.

روز تخمک‌گذاری:
جمعه ۱۰ آبان
دانشنامه فرزند : بر اساس اطلاعات عنوان شده توسط شما، بازه تخمک گذاری محاسبه شده از تاریخ دوشنبه ۶ آ ...

وای چه جالب🤗دستت درد نکنه 

اینو از کجا باید پیدا کنم؟

مامان دو قلوها 👶👶
انشالللله ک میشی گلم 😍انتظار خیلی بده شما چن وقته اقدامی؟

والا ماه پیش 30شروع کردم 8 پریود شدم الان از روز 8 سکلم تو اقدامم البته دکتر گفت از 10 برو من محکم کاری کردم خیلی خیلی امیدورام که این ماه نی نی دار بشم انشالله

والا ماه پیش 30شروع کردم 8 پریود شدم الان از روز 8 سکلم تو اقدامم البته دکتر گفت از 10 برو من محکم ک ...

انشالله ک این ماه جواب میگیری اقدامتم منظم بوده

مامان دو قلوها 👶👶