2777
2789
اکو لازمه حتما بره آدم اگه نره چیمیشه

من اصلا نرفتم یعنی دکترم نگفت

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه چهارسال پیش رفتم اکو قلب صدپنجاه تومن با بیمه .بیمارستان نیروهوایی بود رفتم.پشت گوش ننداز بمن گفتن همه گفتن نرو خرج اضافه هستش ولی رفتم تشخیص دادن قلب نی نی کمی بزرگتر از حالت نرماله

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
من سه چهارسال پیش رفتم اکو قلب صدپنجاه تومن با بیمه .بیمارستان نیروهوایی بود رفتم.پشت گوش ننداز بمن ...

تو اون دوران بارداری اقدام خاصی انجام دادن برای این موضوع؟

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
تو اون دوران بارداری اقدام خاصی انجام دادن برای این موضوع؟

از ناف من خون تزریق میکردن ب جنین.گفتن بزرگتر بشه قلبش خوب میشه ولی متاسفانه دوماهگیش تو بغلم اسمونی شد

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

اکوی قلب اجبار نیست معمولا هم دکترا نمیدن.اما یه خانومی همینجا یه تاپیک زده بود که چون اکو نرفته قلب بچشتو ماهای اخر مشکل پیدا کرده و مجبور به سقط شده.اصراااار میکرد که توروخدا همه برین چون خیلی از مشکلات قلب تو سونو مشخص نمیشه.بنظر منم عاقلانه تره که بریم مگه چندباره که بخوایم یه عمر حسرت نرفتنشو بخوریم😊

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
از ناف من خون تزریق میکردن ب جنین.گفتن بزرگتر بشه قلبش خوب میشه ولی متاسفانه دوماهگیش تو بغلم اسمونی ...

متاسفم😔

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
من سه چهارسال پیش رفتم اکو قلب صدپنجاه تومن با بیمه .بیمارستان نیروهوایی بود رفتم.پشت گوش ننداز بمن ...

من الان زنگ زدم يه جا پرسيدم گفتن بيمه قبول نميكنن آزاد ٤٥٠ تومن