2777
2789
الهی آمین 😘 الان دیگه ناسازگاری خونی با جنین وجودنداره وهمه چی خوبه ان شاءا...؟

اللنم مشکل دارم روزی بیست میلی گرم کورتون مصرف میکنم.گفتن سریع سزارین میکنن سی پنج تمام.ولی خیلی فسقلی هستش میگن دوکیلوهست الان.بدنم هیلی درد میکنه مخصوصا درد استخون.نفس عمیق میکشم ریه هام میخاد بترکه .وزن زیاد نکردم بشدت هم لاغر زرد شدم میگن عوارض کورتون هست.ولی ارزششو داره میتونم چندروز دیگه پسرمو بغل کنم .کم کم خودمم خوب میشم ب امید خدا

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
اللنم مشکل دارم روزی بیست میلی گرم کورتون مصرف میکنم.گفتن سریع سزارین میکنن سی پنج تمام.ولی خیلی فسق ...

عزززیزدلم 

الهی که سلامت بغلش کنی 😘😘😘😘😘😘😘

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللنم مشکل دارم روزی بیست میلی گرم کورتون مصرف میکنم.گفتن سریع سزارین میکنن سی پنج تمام.ولی خیلی فسق ...

عزيزم الان چند هفته أي؟

به منم گفتن بند ناف تك شريانين بچه كم وزن ميشه،منم خيلي نگرانم

آره من میخاستم نرم ولی موندم

من تا الان نزديك ٣ تومن خرج كردم 

هفته ي پيش دارو گرفتم ٤٨٠ تومن شد

الانم دو سه جا زنگ زدم اكو رو پرسيدم ميگن ٤٠٠ تا ٤٥٠ تومن

عزيزم الان چند هفته أي؟ به منم گفتن بند ناف تك شريانين بچه كم وزن ميشه،منم خيلي نگرانم

سی سه هفته و خورده ای.خیلی غذا میخورم خیلی هم راه میرم که هضم بشه ولی فایده نداره .قرصا انگار اجازه نمیدع بچه چاق بشه

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
اكو ٤٥٠ تؤمن ازاد بود بيمارستان با بيمه ٥٠  براچي اكو نوشته دكترت؟

من الان بيمارستان كودكان هم زنگ زدم گفتن كه اكوي قلب آزاده بيمه قبول نميكنه بين ٤٠٠ تا ٤٥٠

قبلا سقط داشتم بارداريم پوچ بود دكترم گفت بد نيس انجامش بدي

من تا الان نزديك ٣ تومن خرج كردم  هفته ي پيش دارو گرفتم ٤٨٠ تومن شد الانم دو سه جا زنگ زدم اك ...

من بارداری اولم استراحت مطلق بودم بیشترازپنج میلیون خرج کردم سراین دیگه نمیخام خرج دکترکنم

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
اگه ميتوني برو بيمارستان هاي تخصصي أطفال هم خوبن هم أوزون ترن واسه اكو بيشتر أز پنجاه نميگيرن

بيمارستان كودكان الان زنگ زدم گفت ٤٠٠ آزاد 

بيمه هم قبول نميكنه

شما تو تهران بيمارستان اطفال نميشناسي زنگ بزنم؟

نی نی توراهه ب امید خدا داغشو نبینم چندوقت دیگه سلامت بغلش کنم.آمین

عزیزممم بسلامتیییییی..وای ک چقددد خوحال شدممم...ان شاالله در پناه خدا و امام زمان (عج)ان شاالله..برا منم خیلی دعا کنید

خدا جونم شکرت
بچه ها یه سوال ترخدا هرکی اطلاع داره جواب بده...سن جنین ک ببشتر از سن حاملگی هست میتونه مشکل قلبی دا ...

عزيزم من الان ١٥ هفته و ٣ روزم 

اما سونو ميگه ١٦ هفته و ٤ روز

٨ روز بيشتره ب دكترم گفتم دكترم گفت اصلا مشكلي نداره