من الان ۲۱ سیکلمه یک هفته اس خشکی واژن پیدا کردم قبلا اصلا اینجوری نبودم دوسه روزم هس بهشدت زیر دلمم ...
پریودیهات چند وقت یکبارن؟؟؟؟
خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
۹ ساله ازدواج کردم ۲سال وچندماهه که جلوگیری ندارم لاپاروسکوپی کردم ،دوبارم ای یو ای کردم
متولد۷۵ هستی و۹ ساله ازدواج کردی؟؟؟؟؟
جلوگیریت چی بوده؟؟
خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
ایشالا بزودی نی نی میاد تودلت عزیزم بهترین برامون رقم بخوره ایشالا واسه منم دعا کن
انشالله هردومون به زودی زود طبیعی باردار بشیم ،من سه بار ای یو ای کردم بهمن هم توسیکل ای وی اف بودم که متوقف شد الانم دوباره توسیکل ای وی افم ولی خیلی دوست دارم طبیعی باردار بشم خدا انشالله یه حق همین ماه عزیز دامن همه بی بچه ها رو سبز کنه