2777
2789
عنوان

خانومای باردار

215 بازدید | 10 پست

هفته های اول چه علائمی داشتید؟

درد سینه تخمدان و کمر و گرفتگی شدید رحم موقع خواب  میتونه علامت بارداری باشه؟

و افزایش میل جنسی؟😥

از بس بی بی چک منفی دیدم نه جرات نه رغبت میکنم که بی بی چک بخرم.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

آخه علائم ملاک نیست عزیزم

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگیم اکنون اورا حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام👣 ندیده دوستش دارم😍و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن روز مونده به موعدت؟ 

باید پریود میشدم همیشه قبلش لک بینی داشتم ولی اینبار هیچ خبری نیست.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
باید پریود میشدم همیشه قبلش لک بینی داشتم ولی اینبار هیچ خبری نیست.

چاره ای نیس راحت ترین کار بی بی چکه اینا که میگی میتونه نشونه باشه 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
صبر کن عجله نداشته باش من پنج روز از موعدم میگذره فقط روز اول بی بی چک زدم که منفی بود دو سه روز بزا ...

همینکارو میکنم .ممنون. 

ولی هیچ موقع اینجوری سینه هام حساس نمیشد .نمیدونم عوارض قرص هاست که چند دوره قبل خوردم؟ لتروزول و استرودیول میخوردم قبلا دیگه قطع کردم.

چاره ای نیس راحت ترین کار بی بی چکه اینا که میگی میتونه نشونه باشه 

بله. باید صبر کنم. مرسی عزیزم از راهنمایی هات.

عزیزم خیلی به بی بی چک اعتماد نکن، نه به مثبتش نه به منفیش.

اگه خواستی حتما برو آزمایش بده.

من بی بی چکام همه هاله داشت اونم ۷ روز قبل پری ۴ روز مونده به پری آز دادم منفی شد.

الان هم لک بینی دارم احتمالا امروز پری بیاد

صبر نمیخواد الان وقتشه برو بخر بذار دیگه

آخه تنبلی تخمدان دارم انقدر بی بی چک خریدم منفی شده دیگه جرات نمیکنم.  فکر میکنم زوده منتظر پریود هستم.