2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم .مهربون .خیلی ارزوها دای .ایشالله خدا کمک میکنه .شاید یکباره برات نشه ولی کم کم میشه.شما از اون ...

عزیزم این سوال اخرمه. من با پسرداییم ۹ سال دوست بودم و اومدن خواستگاری محرم هم شدیم ولی الان انگار تازه چشمام داره باز میشه بعضی از اخلاقاشو دوس ندارم دوسش دارما خیلی هم دوسش دارم ولی تصمیمم واسه ازدواج داره منفی میشه اونم بیش اندازه منو دوست داره به نظرت ما خوشبخت میشیم ؟؟؟؟کلا دعواهامونم زیاده😔😔😔

کاربری جدید نیستم عزیزان. کاربری قبلیمو ترکوندم چون تاپیکام خیلی زیاد شده بود😅
عزیزم این سوال اخرمه. من با پسرداییم ۹ سال دوست بودم و اومدن خواستگاری محرم هم شدیم ولی الان انگار ت ...

گلم وقتی زندگی به کامت انقدر تلخ شده .معلومه که نه .ترس شما بخاطر جدایی نیست .اللن بخاطر اینه نمیتونی تحمل کنی ببینی بعد شما با کسی هستش ازین ترس دور شو و اروم اروم ازش جدا شو حسم به این اقا جالب و معقول نئست

گلم وقتی زندگی به کامت انقدر تلخ شده .معلومه که نه .ترس شما بخاطر جدایی نیست .اللن بخاطر اینه نمیتون ...

اخه ۹ سال خیلی زیاده ماباهم بزرگ شدیم کل خاندانمون میفهمن محرمم شدیم... به نظرتون میتونم فراموشش کنم اخه من خیلی احساسی ام و خیلی هم بهش وابسته م بدبختی خیلی هم دوسش دارم ولی الان نظرم عوض شده بین عقل و دلم موندم. بعضی از اخلاقاشو دوست ندارم ... حس شما چیه ب نظرتون ازش جدا میشم؟؟یا میمونم باهاش 😔😔😔😢😢😢😢

اخه ۹ سال خیلی زیاده ماباهم بزرگ شدیم کل خاندانمون میفهمن محرمم شدیم... به نظرتون میتونم فراموشش کنم ...

اره بدون اون خوشبخت تری ولی عشقش یه تیکه از قلبته که باهاته ولی قطعا با اون جدایی بدی داری.ببخش دوس داشتن دورا دور بهتر از تنفره همراه با شکسته

اره بدون اون خوشبخت تری ولی عشقش یه تیکه از قلبته که باهاته ولی قطعا با اون جدایی بدی داری.ببخش دوس ...

ینی میگین باهاش ازدواج کنم به طلاق و جدایی کشیده میشه؟؟؟😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭

شما گلم خودتون حس خوبی داری.بنظرم خودتون خیلی قشنگ انرژی ها رو متوجه میشی

ینی اینکه حس میکنم باردارم درسته؟یا توهمه 😁

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
شما گلم خودتون حس خوبی داری.بنظرم خودتون خیلی قشنگ انرژی ها رو متوجه میشی

البته ایول راست گفتی من خودم معروفم به حس ششم داشتن

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.